Antena Căutare

"Un stick" te poate scapat de sughit. Se vinde cu aproximativ 10 euro

Un stick poate face minuni si te poate scapa de momentele deloc placate cand sughiti. Un American a inventat un dispozitiv anti-sughit

Este vorba despre un betisor din plastic cu o gaura in mijloc, pe care trebuie sa-l tii in gura in timp ce bei apa. Se creeaza astfel o tensiune mai mare intre muschii gatului și calmeaza spasmele diafragmei.

Ideea i-a venit lui Chuck Ray dupa ce a incercat sa scape de sughit printr-o metoda mai putin obisnuita: barbatul obisnuia sa bea un pahar de apa in timp ce tinea un creion intre dinti. I-a luat o luna ca sa dezvolte aceasta idee si sa o testeze, iar acum produsul se vinde cu aproximativ 10 euro. Se estimeaza ca peste 10.000 de persoane au cumparat stick-ul anti-sughit, relateaza dailymail.co.uk.

Sughitul este o reactie provocata de spamsmele diafragmei. Sunt si leacuri traditionale, dar nu functioneaza intotdeauna: sa-ti tii respiratia, sa tragi aer intr-o punga de hatie, sa bei un pahar de apa, sa pui pe cineva sa-ti distraga atentia, sa-ti provoci varsaturi, sa mirosi sare.

NASA neaga ca ar exista viata pe Marte. Robotul Curiosity nu a gasit, inca, dovezi!... Descoperire de exceptie in Biserica Sf. Nicolae din Scheii Brasovului. 13 scene pictate in anul 1737 prevestesc Apocalip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x