Antena Căutare

Un străin cu poftă de dragoste și o fiică ce dorește să îndeplinească dorințele mamei sale au restituit o cutie cu scrisori de dragoste vechi de 70 de ani unui cuplu

Un străin cu poftă de dragoste și o fiică ce dorește să îndeplinească dorințele mamei sale, au înapoiat o cutie cu pantofi plină de scrisori, vechi de 70 de ani, unui cuplu, cu ajutorul Facebook-ului.

Un străin cu poftă de dragoste și o fiică care dorește să îndeplinească dorințele mamei sale, au înapoiat o cutie cu pantofi plină de scrisori, vechi de 70 de ani, unui cuplu, cu ajutorul Facebook-ului.

Când Kim Rowe s-a apucat de curățenie în mansarda ei, a redescoperit scrisorile trimise în 1948 și 1949 dintre o doamnă Norma din Kent și Bob Beasley din armata britanică de peste mări.

Mama ei luase scrisorile cu 20 de ani în urmă, când un vecin din Aldershot, care le descoperise în pod, îi spunea că intenționează să le arunce în coș.

„Mama mea, Cherry Vallance, a aruncat o privire spre cutie și a realizat că sunt scrisorile de dragoste ale cuiva și astfel nu putea suporta ca acestea să fie aruncate la gunoi".

Cherry chiar a luat scrisorile cu ea când familia sa s-a mutat în Somerset. Nu a avut niciodată ocazia să-i găsească pe Norma și Bob înainte de moartea ei, în 2016. Dar, când Kim a dat din nou de scrisori în acest an, a simțit că este important să găsească cuplul și să le returneze amintirile înainte de a fi prea târziu.

Un străin cu poftă de dragoste și o fiică ce dorește să îndeplinească dorințele mamei sale au restituit o cutie cu scrisori de dragoste vechi de 70 de ani unui cuplu

Ea a spus pentru BBC: „Am citit doar două dintre scrisori cu titlu informativ, dar nu și restul, deoarece simt că sunt private pentru cuplu. În mod evident, Bob a iubit-o foarte mult pe Norma și presupun că a fost Norma care a ținut scrisorile."

Kim a postat pe Facebook o poză cu plicurile în care le spunea prietenilor singurele indicii pe care le avea: „După cum vedeți, Bob era în forțe și Norma locuia în Kent. Marcajele sunt 1948 și 1949. Facebook te rog să-ți faci treaba”.

Nu s-a gândit că strigătul de ajutor i-a adus 11.000 de acțiuni și 1.500 de reacții, dar cel mai important este adresa și, ulterior, un nou prieten care a intrat în viața ei.

Unul dintre prietenii lui Kim de pe Facebook a făcut câteva săpături și i-a spus că cuplul pare să se fi căsătorit în 1951 în Uxbridge.

"Numele lui este Howard R Beasley. Așa că poate un Robert. Atât de minunat să găsești aceste scrisori și să știu că s-au căsătorit de fapt", a fost postat sub cererea inițială a lui Kim.

Un străin cu poftă de dragoste și o fiică ce dorește să îndeplinească dorințele mamei sale au restituit o cutie cu scrisori de dragoste vechi de 70 de ani unui cuplu

Kim a trimis un mesaj la adresa sperând că este familia potrivită, spunându-i cuplului că deține scrisorile lor, dar dorește ca acestea să fie din nou în mâinile propritarilor lor.

Norma Beasley, nee Hall, fusese într-adevăr o femeie de 18 ani care l-a cunoscut pe Bob Beasley pe Woolwich Ferry în anii ’40. Ei au început ca prieteni înainte ca relația să se dezvolte în cele din urmă într-o dragoste îndelungată.

Acum, în vârstă de 88 de ani locuiește în Lincoln, habar n-avea că scrisorile pe care le scriau în timp ce locuia la casa părinților ei, iar Bob se afla în serviciul militar de peste mări, încă mai exista.

A fost șocată când a primit scrisoarea lui Kim, mai ales că Bob a murit cu doar câteva luni înainte în decembrie 2018.

Ea a scris în grabă înapoi, încântată că scrisorile veneau acasă și uimită că erau încă în cutia originală de încălțăminte.

Norma a declarat pentru BBC că cuplul s-a căsătorit la scurt timp după ce Bob s-a întors din turneul său în Orientul Mijlociu și Egipt și s-a mutat în satul Iver din Buckinghamshire, în 1951. Bob a lucrat în tâmplărie cu un specialism în construirea de avioane, în timp ce Norma a devenit lucrător de birou. Au avut cinci copii și șase strănepoți. Ea și-a amintit schimburile timpurii.

Un străin cu poftă de dragoste și o fiică ce dorește să îndeplinească dorințele mamei sale au restituit o cutie cu scrisori de dragoste vechi de 70 de ani unui cuplu

"Ne-am scrie reciproc - mai întâi ca prieteni - dar apoi a devenit ceva mai mult. El mi-a spus despre viața lui și eu i-am spus ce se întâmplă acasă. Nu cred că viața mea a fost la fel de interesantă ca a lui în Egipt. Nici măcar nu mi-a plăcut să scriu scrisori, dar lui i-am scris în fiecare săptămână”, a declarat Norma.

Cu toate acestea, deși este mulțumită că scrisorile sunt din nou în posesia ei, a recunoscut că nu poate încă să deschidă plicurile și notele de dragoste fără Bob acolo. "Scrisorile sunt încă în ambalajele originale pe care le-am introdus. Nu le pot citi încă."

Norma a spus că a lăsat scrisorile acasă la părinți, dar nu știa cum au ajuns până la Somerset prin Aldershot. Ea a presupus că părinții ei au lăsat scrisorile în urmă accidental când s-au mutat de la Kent la Christchurch, în Dorset. „Am crezut că le-am pierdut pentru totdeauna”.

Dar acesta nu este sfârșitul poveștii - Kim și Norma au schimbat numere de telefon și intenționează să păstreze legătura.

Kim le-a spus romanticilor care stau cu ochii pe pagina ei de Facebook că a vorbit cu Norma pentru prima dată în august, descriind-o drept o „doamnă caldă, cu un râs minunat”.

Sursă: BBC

„The Testaments”, noua carte a lui Margaret Atwood, expediată de Amazon din greşeală mai devreme cu o săptămână... După aproape 1.500 de ani s-a descoperit ce este monstrul din Loch Ness, de fapt! Testele ADN au confirmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x