Antena Căutare

Un student la medicină veterinară a cusut pe pielea unui câine un mesaj uluitor! "Eşti nebun? Cum ai putut să faci asta?"

Din dorinţa de a-şi impresiona iubita, un aspirant la meseria de medic veterinar a făcut un gest şocant. Acum, mii de oameni îl acuză de cruzime şi inconştienţă.

Un student la medicină veterinară a cusut pe pielea unui câine un mesaj uluitor! "Eşti nebun? Cum ai putut să faci asta?" Galerie
Un student la medicină veterinară a cusut pe pielea pacientului un mesaj de dragoste

Din dorinţa de a-şi impresiona iubita, un aspirant la meseria de medic veterinar a făcut un gest şocant. Acum, mii de oameni îl acuză de cruzime şi inconştienţă.

Înainte să intre într-o operaţie, studentul se certase destul de urât cu prietena. Îngrijorat că s-ar putea despărţi din cauza asta, s-a gândit să-i facă o surpriză, dar nu a fost deloc inspirat. A cusut "I love you" (Te iubesc) pe pielea pacientului, un câine.

A fost atât de mândru de "opera" sa, încât a postat o imagine cu ea pe Facebook, iar reacţiile negative au început să apară imediat. "Eşti nebun? Cum ai putut să faci asta?", i-a scris un amic.

Din cauza nebuniei sale, studentul este cercetat de conducerea universităţii şi riscă să fie dat afară.

Va fi mai ușor de-acum încolo? S-a dovedit: există un semn care prevestește moartea!... Ar putea da orice spargere fără să fie prinsă! Povestea INCREDIBILĂ a femeii INVIZIBILE care s-a născut FĂRĂ AMPRENTE DI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x