Căutare Live

Un student român din Marea Britanie a primit 50 de amenzi de circulație deși nu are permis sau mașină! Cum a fost posibil

Un student român din Marea Britanie s-a trezit cu peste 50 de amenzi de circulație, deși nici măcar nu deține o mașină sau permis de conducere.

Daniel Popescu, 19 ani

Daniel Popescu, 19 ani, că a rămas șocat în urmă cu două săptămâni când a deschis cutia poștală și a descoperit mai mult de 50 de amenzi pentru un Volkswagen Golf parcat ilegal, în condițiile în care el nici nu deține un permis de conducere, potrivit Ipswich Star.

“Cutia de scrisori era plină și eram curios ce se afla înauntru. Am fost șocat de ce am găsit și m-am gândit imediat că e vorba de o greșeală. Dar adresa era cea corectă, inclusiv numărul apartamentului”, a povestit Daniel Popescu, care s-a mutat în Marea Britanie în urmă cu șase luni pentru a studia la Universitatea din Suffolk.

Acesta a contactat Agenția de Licențiere pentru Șoferi și Vehicule din Marea Britanie, care investighează acum posibilitatea ca Daniel să fi fost victima unui furt de identitate. Dar în ciuda anchetei, tânărul spune că nu a fost luată nicio măsură în privința amenzilor.

“Primesc tot mai multe scrisori în care sunt amenințat că voi fi chemat în instanță dacă nu plătesc amenzile. Oamenii aceștia ar putea avea acces la datele mele bancare și ar putea lua chiar un împrumut în numele meu. Dacă cineva a mers atât de departe încât a cumpărat o mașină folosindu-se de numele meu, atunci e clar că au acces la toate datele personale”, a mai spus Daniel.

Autoritățile din Ipswich au confirmat că încearcă să găsească o soluție pentru problema lui Daniel, însă nu au putut stabili încă dacă amenzile au fost acordate dintr-o eroare.

Sursa: Ipswich Star

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri