Antena Căutare

Un tânăr a cheltuit un milion de dolari, ca să se transforme într-o păpușă Barbie. Cum arată azi Jason Torres

Un bărbat pe nume Jason Torres a cheltuit mai bine de un milion de dolari pe operații estetice de transformare. Azi, omul e complet schimbat și își spune Nikki Exotika.

Jason Torres pe vremea când era copil Galerie
Jason Torres a cheltuit un milion de dolari pe tot felul de operații estetice | sursa foto: Profimedia

Încă de când avea doar patru ani, Jason Torres din New Jersey (Statele Unite ale Americii) a simțit că este prins într-un trup cu care nu se identifică.

În ciuda vorbelor celor din jur, copilul adora să se joace cu păpușile și se considera un suflet de fată, captiv într-un corp de băiat.

Jason Torres a cheltuit mai bine de 1 milion de dolari ca să se transforme total

Avea tendința să folosească toaleta precum persoanele de sex feminin și nu a înțeles niciodată de ce lumea se uită ciudat la gesturile sale, ușor feminine. În perioada școlii și a liceului, Jason Torres a început să se simtă tot mai mult o țintă a glumelor și a ironiilor celor din jur. Lucrurile au mers până într-atât de departe încât copilul a devenit inclusive victima bătăilor colegilor.

Citește și: Victoria Wild este femeia cu 12 parteneri de care are grijă zilnic! Ce le face special blonda cu trupul de păpușă

Totuși, anii au trecut și Jason Torres a început apoi să realizeze că se consider o persoană trans. După orele de curs, acesta își aplica machiaj, își lua haine senzuale și mergea la baruri și localuri unde se adunau trassexualii transformați în drag queen. Dându-și seama că îi este menit să devină femeie, americanul s-a apucat să ia în mod ilegal tratamente cu hormoni și, la vârsta de 19 ani, a recurs inclusive la o operație de schimbare de sex.

„Tot ceea ce mi-am dorit era să mă pot uita în oglindă și să evadez de durerea pe care o aveam atunci când vedeam că arăt complet diferit față de cum mă simt”, a dezvăluit Jasson Torres, care azi este cunoscut drept Nikki Exotika, potrivit celor de la news.com.au.

Totuși, din cauza numeroaselor traume trăite încă din copilărie, tânărul nu s-a mulțumit doar cu o simplă schimbare de sex, ca să fie femeie, ci a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a ajunge cât mai aproape de perfecțiune. Practic, Nikki Exotika și-a făcut șase intervenții la nas, unele intervenții la ochi sau la păr, implanturi mamare sau de gambe. În prezent, persoana în cauză a cheltuit mai bine de 1,27 de milioane de dolari doar pe transformare și susține faptul că nu regretă absolut nimic.

„A meritat, lumea se uită acum la mine și mă admiră pentru corpul pe care îl am. Unii mă compară chiar cu păpuța Barbie. Atunci când merg pe stradă cu părul despletit, purtând ruj roz, farduri, blugi și un top mulat, lumea spune imediat că sunt ca o păpușă. Acesta este momentul în care simt că am reușit să îmi îndeplinesc visul”, a mai declarat Nikki Exotika.

Următorul lucru pe care și-l dorește? Un BMW roz decapotabil și un partener suficient de bun.

O tânără anorexică a ajuns la 31 de kilograme, apoi s-a apucat de sală. Azi e de nerecunoscut... Arată de 20 de ani, dar bărbații au o surpriză când află adevărul. Ce vârstă are Sheena Cole, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x