Antena Căutare

Un tânăr a filmat viermi și lipitori într-un ștrand din Reșița - VIDEO

Un tânăr a postat un filmuleţ pe Facebook şi susţine că în apa unui ştrand din Reşiţa sunt viermi şi lipitori. Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Caraş-Severin au mers în control şi au amendat administratorul unităţii cu 6.000 de lei.

Un tânăr a postat un filmuleţ pe Facebook şi susţine că în apa unui ştrand din Reşiţa sunt viermi şi lipitori. Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Caraş-Severin au mers în control şi au amendat administratorul unităţii cu 6.000 de lei.

Un tânăr care a mers, miercuri, la un ştrand privat din Reşiţa a realizat un filmuleţ pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, în care apar condiţiile pe care le-a descoperit în zona toboganului. Astfel, tânărul susţine că pe tobogan se afla o lipitoare, iar în apa ştrandului viermi, pe care i-a şi filmat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au fost distribuite de sute de ori pe reţeaua de socializare, iar Direcţia de Sănătate Publică Caraş-Severin s-a autosesizat în acest caz. Astfel, joi dimineaţa, inspectori din cadrul instituţiei au mers în control la ştrand, administratorul fiind amendat cu 6.000 de lei ca urmare a neregulilor descoperite.

Purtătorul de cuvânt al DSP Caraş-Severin, Daniel Botgros, a declarat, joi, că în apa ştrandului nu erau viermi, ci muşchi.

„Ca urmare a filmuleţului care a fost distribuit pe reţelele de socializare, inspectorii DSP Caraş-Severin s-au autosesizat, iar în această dimineaţă (n.r. joi) au mers în control. S-a verificat situaţia respectivă, iar în apă nu erau viermi, ci muşchi care au crescut, toboganul aflându-se într-o zonă mai umbrită. Pe timpul nopţii, administratorii ştrandului au desfăşurat o acţiune de igienizare. La finalul controlului, administratorul ştrandului privat a fost amendat cu 6.000 de lei, fiind descoperite nereguli igienico-sanitare, în sensul că piscina nu a fost întreţinută corect şi nu au fost folosite soluţii dezinfectante conform legii. De asemenea, a fost prelevată şi o probă din apă, iar peste 72 de ore vom avea rezultatele", a afirmat Daniel Botgros.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Caraş-Severin, ştrandul din Reşiţa nu a fost închis pentru că nu au fost descoperite probleme atât de mari care să reprezinte un pericol din punct de vedere al sănătăţii publice.

Sursă: Mediafax

Unul dintre cei mai mari hot-dogi din lume a fost pregătit în ţara fast food-ului, Statele Unite ale Americii... 65 de ani de la prima centrală nucleară din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x