Antena Căutare

Găsit după 49 de ZILE! Un tânăr a plutit cu barca pe mare, la voia sorții, până ce au ajuns salvatorii

epidemie Un tânăr din Indonezia se afla la pescuit atunci când s-a rătăcit cu barca pe mare. Timp de 49 de zile, puștiul de doar 18 ani a îndurat condiții greu de imaginat, până să ajungă salvatorii la el.

Un tânăr din Indonezia se afla la pescuit atunci când s-a rătăcit cu barca pe mare. Timp de 49 de zile, puștiul de doar 18 ani a îndurat condiții greu de imaginat, până să ajungă salvatorii la el.

Aceasta este incredibila poveste prin care a trecut Aldi Novel Adilang, un băiat de 18 ani din Indonezia, care obișnuia adesea să meargă cu barca la pescuit. Aceasta era meseria lui, învățată din familie.

Într-o zi însă, tânărul a plecat pe mare și, atunci când s-a pornit un vânt puternic, barca a fost dusă în larg și băiatul s-a trezit în ipostaza de a pluti în derivă, la voia sorții.

Găsit după 49 de ZILE!  Un tânăr a plutit cu barca pe mare, la voia sorții, până ce au ajuns salvatorii

Timp de 49 de zile, Aldi a fost nevoit să bea apă din mare și să supraviețuiască cu peștele prins în larg. Norocul a făcut că pe barcă a putut să facă focul și să gătească mâncarea, altfel șansele lui de supraviețuire ar fi fost mult mai mici.

După mai bine de o lună de plutit în derivă, o ambarcațiune din Panama l-a găsit și l-a salvat pe tânărul norocos. Așa cum era de așteptat, povestea a făcut rapid înconjurul lumii.

Această fetiță e noua senzație a internetului, l-a emoționat până și pe Ibrahimović! La doar șapte ani, a ridicat un sta... Caz desprins din filme, nu glumă! Un mire a fugit de la propria nuntă cu banii primiți în dar! Ce s-a întâmplat când s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x