Live acumFilm: Scurtcircuit (Romania 2017)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Un tânăr de 17 ani s-a căsătorit cu iubita de 71 de ani. Ce s-a întâmplat după 5 ani

Un tânăr din SUA trăiește o adevărată dramă după ce iubita lui, care este cu 54 de ani mai mare, a suferit un atac de cord. Tânărul și-a strigat disperarea pe rețelele de socializare.

Un tânăr de 17 ani s-a căsătorit cu iubita de 71 de ani. Ce s-a întâmplat după 5 ani

Tânărul s-a căsătorit în anul 2015 cu iubita lui pe vremea când el avea 17 ani, iar ea 71. Acum, la 22 de ani tânărul suferă tare după ce soția sa a sufeit un stop cardiac. Gary Hardwick, din statul Tennessee, avea doar 17 ani când a cunoscut-o pe Almeda.

Dragostea s-a înfiripat între ei la înmormântarea fiului femeii. Aceasta era văduvă și, în ciuda diferenței de vârstă, cei doi s-au căsătorit după doar două săptămâni.

Cei doi s-au îndrăgostit la înmormântarea fiului femeii

Gary Hardwick povestea atunci că a fost atras din prima de ochii albaștri și strălucitori ai femeii de 71 de ani. Nici ea nu și-a mai luat ochii de la tânăr pe tot parcursul funeraliilor. Într-un clip postat pe TikTok, Gary Hardwick a mărturisit că soția sa a suferit un atac de cord în aprilie și a mulțumit urmăritorilor de pe rețeaua de socializare pentru susținerea acordată. Chiar și așa, cei doi se iubesc ca în prima zi.

„Almeda a suferit un atac de cord. Una din arterele ei a fost blocată în proporție de 100%, iar alta în proprție de 90%. Alte două au fost destul de înfundate. A fost un risc uriaș. Rugați-vă pentru ea”, a spus Gary Hardwick.

Cum se înțeleg cei doi amorezi în pat

Relația dintre cei doi a ajuns în atenția presei americane încă de la început, mai ales în condițiile în care cuplul este foarte deschis când vine vorba de viața lor intimă.

„A fost minunat, dincolo de cele mai sălbatice vise ale mele. Este chiar femeia viselor mele, iar latura fizică a relației noastre nu ar putea fi mai bună. Am știut din prima că ea este aleasa”, a spus Gary Hardwick despre prima noapte petrecută cu Almeda.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro