Antena Căutare

Un tânăr de 18 ani a murit sub ochii iubitei lui, din cauza cancerului! Mesajul sfâșietor făcut public: ”Eram atât de îndrăgostiți!”

Viața a fost cruntă cu o adolescentă care și-a pierdut iubitul în vârstă de doar 18 ani, la doar patru săptămâni de când a fost diagnosticat cu o formă de cancer, iar medicii i-au dat șase luni de viață. 

Viața a fost cruntă cu o adolescentă care și-a pierdut iubitul în vârstă de doar 18 ani, la doar patru săptămâni de când a fost diagnosticat cu o formă de cancer, iar medicii i-au dat șase luni de viață.

Zoe Meadowcrof și Lucas trăiau o frumoasă poveste de iubire și sperau să îmbătrânească împreună. Viața lor a luat, însă o întorsătură dramatică, în urmă cu mai bine de o lună de zile, când tânărul a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Deși medicii i-au mai dat de trăit între trei și șase luni, acesta a murit vineri, în spital, înconjurat de familie și de iubita lui.

Citește și: Povestea băiețelului stins, la 4 ani, de cancer: ”Mami, mă duc în cer și acolo mă joc până vii și tu, da?”

”Nu am crezut niciodată că vom mai avea doar câteva zile de petrecut împreună, când noi speram să îmbătrânim împreună. M-am rugat pentru un miracol de când a primit diagnosticul crunt.”, a mărturisit tânăra potrivit Daily Mail.

Lucas a fost diagnosticat cu o tumoră la coloana vertebrală și altele împrăștiate în restul corpului. Deși medicii i-au mai dat de trăit între trei și șase luni, adolescentul a pierdut lupta cu boala după doar patru săptămâni.

Un tânăr de 18 ani a murit sub ochii iubitei lui, din cauza cancerului! Mesajul sfâșietor făcut public: ”Eram atât de îndrăgostiți!”

”Lucas a luptat cu boala necruțătoare și niciodată nu am crezut că voi ajunge să scriu acest mesaj. Eram atât de fericiți împreună, toată lumea care ne cunoaștea știa că nu exista minut să fim separați. Eram îndrăgostiți și nimic nu ne putea lua asta.”, a mai mărturisit tânăra.

”M-a sărutat și mi-a spus ”Te iubesc”, iar apoi, o oră mai târziu, am observat că nu se mai mișca. Am știut că a plecat. Nouă ore am stat lângă trupul neînsuflețit.”, a mai mărturisit sfâșiată tânăra.

Citește și: S-a vindecat miraculos de cancer și a uimit o lume întreagă! Ce vrea să facă cu banii donați pentru înmormântarea ei „de prințesă”. „Să nu vă supărați”

Lucas a fost diagnosticat, inițial, cu cancer la picior. După nenumărate operații pentru îndepărtarea tumorii, medicii au decis să-i amputeze piciorul și credea că pericolul a trecut. În decembrie 2018, însă, el a aflat că boala a recidivat. A fost din nou supus unei operații, medicii îndepărtându-i 20 la sută din plămân. Ulterior, însă, credea că s-a vindecat. A început recuperarea și să folosească o proteză pentru picior. Două luni mai târziu, a început să se plângă de dureri în piept, iar ulterior, după o vizită la spital, a aflat că boala recidivase. Patru săptămâni mai târziu, însă, el a murit.

Ruga pentru redobândirea liniștii. Citită trei zile de vineri la rând, această rugăciune te scapă de depresie... Papa Francisc, mesaj emoționant în limba română pe Twitter, la finalul vizitei în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x