Un tânăr de 20 de ani a trecut prin flăcări ca să-și salveze nepoata de opt ani: ”Nu-mi pasă că m-am ales cu arsuri grave!”

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a impresionat o lume întreagă după ce și-a pus în pericol viața pentru a-și salva nepoata în vârstă de opt ani de zile dintr-un incendiu izbucnit în casa în care locuia.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a impresionat o lume întreagă după ce și-a pus în pericol viața pentru a-și salva nepoata în vârstă de opt ani de zile dintr-un incendiu izbucnit în casa în care locuia.

Derrick Byrd, un tânăr în vârstă de 20 de ani, s-a ales cu arsuri de gradul patru, trei și de gradul întâi, însă nu regretă nimic, întrucât a făcut totul pentru a-și salva nepoata care se afla în locuința cuprinsă de flăcări.

Citește și: Sute de oameni sunt îngroziți. Locomotivă în flăcări! Trenul Constanța-Galați, bombă cu ceas!

”Nu-mi pasă că am fost ars. Am vrut doar să mă asigur că o aduc afară.”, a mărturisit tânărul care se află internat în spital.

Bărbatul s-a ales cu arsuri pe față, gât și brațe, motiv pentru care acum se află într-un spital din Seattle, Statele Unite ale Americii.

În momentul în care focul a izbucnit, sora acestuia și cei trei copii ai ei se aflau la etajul întâi al casei în care locuiau. Imediat, el a intrat în flăcări pentru a o scoate pe nepoata lui. Dacă ceilalți doi au sărit pe geam, fetița a fost prea speriată. Atunci, el a intrat în casă și a salvat-o.

Citește și: Caz șocant în București! Cadavrul unei femei a fost găsit într-un apartament cuprins de flăcări.Soțul victimei a încercat să oprească operațiunea de salvare

Sora bărbatului și cei doi băieți se simt bine. El urmează să fie transferat la o altă unitate medicală.

Deocamdată nu se cunoaște cauza incendiului, potrivit CNN, însă autoritățile investighează cazul.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri