Antena Căutare

Un tânăr de 20 de ani a trecut prin flăcări ca să-și salveze nepoata de opt ani: ”Nu-mi pasă că m-am ales cu arsuri grave!”

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a impresionat o lume întreagă după ce și-a pus în pericol viața pentru a-și salva nepoata în vârstă de opt ani de zile dintr-un incendiu izbucnit în casa în care locuia.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a impresionat o lume întreagă după ce și-a pus în pericol viața pentru a-și salva nepoata în vârstă de opt ani de zile dintr-un incendiu izbucnit în casa în care locuia.

Derrick Byrd, un tânăr în vârstă de 20 de ani, s-a ales cu arsuri de gradul patru, trei și de gradul întâi, însă nu regretă nimic, întrucât a făcut totul pentru a-și salva nepoata care se afla în locuința cuprinsă de flăcări.

Citește și: Sute de oameni sunt îngroziți. Locomotivă în flăcări! Trenul Constanța-Galați, bombă cu ceas!

”Nu-mi pasă că am fost ars. Am vrut doar să mă asigur că o aduc afară.”, a mărturisit tânărul care se află internat în spital.

Bărbatul s-a ales cu arsuri pe față, gât și brațe, motiv pentru care acum se află într-un spital din Seattle, Statele Unite ale Americii.

În momentul în care focul a izbucnit, sora acestuia și cei trei copii ai ei se aflau la etajul întâi al casei în care locuiau. Imediat, el a intrat în flăcări pentru a o scoate pe nepoata lui. Dacă ceilalți doi au sărit pe geam, fetița a fost prea speriată. Atunci, el a intrat în casă și a salvat-o.

Citește și: Caz șocant în București! Cadavrul unei femei a fost găsit într-un apartament cuprins de flăcări.Soțul victimei a încercat să oprească operațiunea de salvare

Sora bărbatului și cei doi băieți se simt bine. El urmează să fie transferat la o altă unitate medicală.

Deocamdată nu se cunoaște cauza incendiului, potrivit CNN, însă autoritățile investighează cazul.

Bottle-cap-challenge, provocarea dopului de sticlă, a ajuns şi în România. Video de senzație... Accident mortal în Constanța. Un bărbat a fost călcat de trei mașini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x