Căutare Live

Un tânăr din Alba Iulia face opere de artă din piese de mașină uzate

Rocker autentic și motociclist împătimit, bărbatul ascunde sub tatuajele care îi acoperă pielea. un suflet de artist. Şi un talent rar întâlnit.

Rocker autentic și motociclist împătimit, bărbatul ascunde sub tatuajele care îi acoperă pielea. un suflet de artist. Şi un talent rar întâlnit.

Ovidiu Kiss are 35 de ani şi este din Alba Iulia. Și-a descoperit pasiunea în urmă cu 11 ani, în perioada când se afla în Spania și lucra la un service auto. Piesa de rezistenţă din colecţia sa este o motocicletă, care... i-a cam dat de furcă 8 luni de zile.

"Piese am folosit începând de la pistoane, chei, şurubelniţe, lanţuri. multe, tare multe", spune Ovidiu Kiss.

Ovidiu abia aşteaptă să aşeze motocicleta în... livingul casei lui. Este fără doar şi poate un artist, iar prietenii lui se mândresc cu el. La o piesă mică lucrează de regulă 3-4 zile. La cele mari și complexe, munceşte luni de zile.

"E una dintre provocările mele, ca piese câteva sute bune şi muncă să zic aşa undeva la o lună bună, o lună şi ceva masa cu scaunele", dezvăluie Ovidiu.

Acum, Ovidiu lucrează la zodiac. Urmează o miniatură a turnului Eiffel și personajul Alien în mărime naturală.

Citește mai mult pe Observator.tv!

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri