Un tată s-a supărat că are un elev problemă, așa că i-a aplicat o corecție ce i-a șocat pe toți și a filmat TOTUL! Ce a pățit băiatul

Un tată s-a supărat atât de tare atunci când a aflat că fiul său este bătăuș și îi jignește pe ceilalți colegi de școală, încât a decis să îi dea o lecție pe care cel mic n-o va uita prea curând!

Un tată s-a supărat atât de tare atunci când a aflat că fiul său este bătăuș și îi jignește pe ceilalți colegi de școală, încât a decis să îi dea o lecție pe care cel mic n-o va uita prea curând!

Oricât de greu ar părea de crezut, Bryan Thornhill a demonstrat că nu este genul acela de părinte care își protejează odrasla în orice situație, ci are puterea de a acționa drept. Bărbatul s-a supărat atât de tare atunci când a auzit că are un copil bătăuș care se ia de alții copii la școală, încât a decis să-i dea celui mic o lecție greu de uitat.

Elevului neascultător nu i s-a mai permis pentru câteva zile să vină la cursuri cu autobuzul școlii și tatăl său s-a folosit de acest lucru pentru a-i aplica o pedeapsă pe măsură!

Mai exact, tatăl supărat a avut grijă ca cel mic și rău să meargă la școală pe jos, prin ploaie, fugărit din urmă de mașina lui, pentru a nu uita că faptele greșite sunt pedepsite pe măsură!

Așa cum era de așteptat, clipul video cu întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată lumea!

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri