Antena Căutare

Un tată s-a supărat că are un elev problemă, așa că i-a aplicat o corecție ce i-a șocat pe toți și a filmat TOTUL! Ce a pățit băiatul

Un tată s-a supărat atât de tare atunci când a aflat că fiul său este bătăuș și îi jignește pe ceilalți colegi de școală, încât a decis să îi dea o lecție pe care cel mic n-o va uita prea curând!

Un tată s-a supărat atât de tare atunci când a aflat că fiul său este bătăuș și îi jignește pe ceilalți colegi de școală, încât a decis să îi dea o lecție pe care cel mic n-o va uita prea curând!

Oricât de greu ar părea de crezut, Bryan Thornhill a demonstrat că nu este genul acela de părinte care își protejează odrasla în orice situație, ci are puterea de a acționa drept. Bărbatul s-a supărat atât de tare atunci când a auzit că are un copil bătăuș care se ia de alții copii la școală, încât a decis să-i dea celui mic o lecție greu de uitat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elevului neascultător nu i s-a mai permis pentru câteva zile să vină la cursuri cu autobuzul școlii și tatăl său s-a folosit de acest lucru pentru a-i aplica o pedeapsă pe măsură!

Mai exact, tatăl supărat a avut grijă ca cel mic și rău să meargă la școală pe jos, prin ploaie, fugărit din urmă de mașina lui, pentru a nu uita că faptele greșite sunt pedepsite pe măsură!

Așa cum era de așteptat, clipul video cu întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată lumea!

Ea e tânăra care sparge zilnic 700 lei pentru look-ul de păpușă Barbie! Cum arată acum... Degetul mic te dă de gol! Află ce fel de persoană ești și ce destin ai, în funcție de dimensiunea acestuia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x