Război pe internet! Un tată și-a făcut fiica să meargă 8 kilometri către școală, în frig, în timp ce o urmărea cu mașina. Ce lecție a considerat că îi dă – VIDEO VIRAL

 

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a dat naștere unei controverse pe rețelele de socializare, după ce a publicat un filmuleț în care îi dă „o lecție” fiicei lui, în vârstă de 10 ani. Americanul din Ohio și-a făcut copilul să meargă 8 kilometri pe jos către școală, în frig, în timp ce el mergea în spatele ei, cu mașina.

Bărbatul, Matt Cox, a spus că prin această pedeapsă vrea să o învețe pe fiica lui că bullying-ul este inacceptabil.

Clipul filmat de Matt Cox a devenit viral pe internet.

Tatăl din Ohio s-a supărat pe fiica lui după ce acesteia i s-a interzis să mai meargă cu autobuzul școlii din cauza comportamentului ei răutăcios față de alți copii.

„Aceasta minunată domnișoară este fiica mea în vârstă de 10 ani care a fost pentru a doua oară anul acesta exclusă din autobuzul școlii, după ce a agresat un alt elev. Să fiu foarte clar - bullying-ul este inacceptabil, mai ales în familia mea!”, spune Matt în videoclipul pe care l-a publicat pe internet.

„Fiica mea a venit acasă și mi-a spus că săptămâna aceasta trebuie să o duc cu mașina la școală. După cum vedeți, în dimineața aceasta, fiica mea află că lucrurile nu pot sta așa. În prezent, mulți copii cred că ceea ce fac părinții lor pentru ei este un drept, și nu un privilegiu – cum ar fi faptul că îi duc la școală”,  a mai spus el.

„Știu că mulți dintre părinții care vor vedea asta mă vor contrazice, dar asta e în regulă, pentru că eu fac ceea ce cred eu că este bine pentru a-i da o lecție fiicei mele, astfel încât să nu mai fie bully”, a adăugat bărbatul.

Deși mulți internauți au numit pedeapsa tatălui extremă, mai ales că erau temperaturi scăzute când fata a parcurs cei opt kilometri pe jos, alții l-au felicitat pe bărbat pentru lecția pe care i-a dat-o micuței.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI