Antena Căutare

Un taximetrist a avut cearta anului, cu un pasager rău-platnic! „Nu mă face, că trag pe dreapta!”. Reacția clientului te va face să râzi - FOTO

Un taximetrist a avut „cearta anului” și a publicat imagini de la incident. Acesta s-a certat cu un „pasager rău-platnic” neobișnuit, căruia i-a cerut insistent să îi plătească suma de 115 lei, cât ajunsese să valoreze cursa.

Un taximetrist a avut „cearta anului” și a publicat imagini de la incident. Acesta s-a certat cu un „pasager rău-platnic” neobișnuit, căruia i-a cerut insistent să îi plătească suma de 115 lei, cât ajunsese să valoreze cursa.

„Domnule, mie îmi dai banii! Pe mine nu mă interesează de unde îi scoţi, ce faci, chemi pe cineva să plătească. Dacă nu, îţi jur că o să iasă nasol! Nu mă face să sun acum şi la poliţie pentru ăştia. Toată noaptea am lucrat, n-am timp acum şi de poliţie. Fă bine şi de unde îmi scoţi banii şi îmi plăteşti cursa. Măcar cât e acum şi după aia vedem dacă mai mergi undeva. Du-te acum şi scoţi bani şi îmi plăteşti acum. Nu mă interesază cine eşti tu în Mănăşturul ăsta (n.r. cartier în Cluj-Napoca). Nu sunt curios, nu am crescut în puf ca alţii, cunosc şi eu lume din Mănăştur şi nu îmi e frică de tine, crede-mă!”, a spus taximetristul.

„Şi dacă nu plăteşti cursa, crede-mă că o să iasă nasol. Fă bine şi scoate banii acum! Bă, m-ai plimbat în tot Clujul, ai mâncat în maşină, ai băut şi acum dormi pe banchetă. Fă bine, scoală-te şi plăteşti cursa. Tu auzi? Nu mă face că trag pe dreapta! Ia! Auzi? Te-ai trezit? Uită-te la mine! Băi! Băi! Nu te întinde acum! S-a blocat! Băi! Mă auzi? Plăteşte-mi cursa! Nu te mai pune la somn. Tu nu mă înţelegi? Ia uite, 115 lei pe ceas şi el încă tot doarme. Of…”, a adăugat el.

La finalul monologului său, s-a dovedit că totul a fost o glumă, deoarece pasagerul rău-platnic era, de fapt, o pisică somnoroasă aflată pe bancheta din spate a mașinii.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arată „pasagerul rău-platnic”.

Iată cum arată cel mai scump brad din Europa! Decorațiunile lui constă în kilograme de aur pur, iar costurile se ridică ... Cine a fost Lupu Bașa, românul care a trăit 225 de ani? S-a născut în satul în care oamenii prind suta de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x