Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Un taximetrist din România a găsit o geantă cu sute de milioane în interior. A urmat un gest care a impresionat o țară întreagă!

Într-o țară în care gesturile de omenie au devenit rarități, există și oameni care dovedesc că se mai poate ceva. Un astfel de om se numește Claudiu Balaci, fost coleg de generație cu Cristian Chivu, la CSM Reșița

Într-o țară în care gesturile de omenie au devenit rarități, există și oameni care dovedesc că se mai poate ceva. Un astfel de om se numește Claudiu Balaci, fost coleg de generație cu Cristian Chivu, la CSM Reșița.

După ce a terminat cu fotbalul, Claudiu a ales să parctice taximetria pentru a-și întreține familia, iar zilele trecute a fost protagonistul unui episod impresionant. Fosta glorie a Reșiței s-a trezit cu o geantă în care aflau 500 de milioane de lei vechi. În primă fază nu a știut că poșeta unei bătrânici care călătorise în mașina sa este doldora cu hârtii de 100 de euro, dar după ce de la dispecerat s-a anunțat pierderea genții, Balaci a oprit, a căutat și a descoperit că banii erau acoperiți cu hârtii.

În câteva zeci de secunde, bărbatul a anunțat că are poșeta și s-a întâlnit cu femeia disperată pentru a-i înapoia economiile.

Recomandari