Antena Căutare

Un timisorean a doborat CINCI recorduri mondiale in numai o ora!

A reusit cinci recorduri mondiale in numai o ora! E performanta unui timisorean care alearga pe picioroange mai bine decat pe propriile picioare. Stefan Cojocnean este singurul roman care a acceptat provocarea unui campionat mondial al sporturilor extreme si s-a intors in tara cu cinci titluri.

Pare o joaca la prima vedere, dar nu este. Dovada ca timisoreanul din imagini este singurul roman care s-a incumetat sa concureze la un campionat mondial al sporturilor extreme si s-a intors victorios.

Inspirat de performantele altor campioni mondiali, sportivul vrea sa fie, la randul sau, un model pentru tineri. Iar Stefan Cojocnean, instructor de arte martiale si sporturi extreme, si-a depasit pana si propriile recorduri. Efortul nici nu a mai contat.

La Budapesta, romanul a impresionat juriul la probele de 100 de metri alergare, sarituri cu coarda, alergare cu rotiri de 360 de grade si alergare pe doua mile.

Acum se pregateste sa intre in Cartea Recordurilor, alaturi de alti 25 de sportivi timisoreni, evident tot pe picioroange.

Copiii minune ai Romaniei: Nu are decat 11 ani, insa canta la pian pe cele mai mari scene ale lumii!... "Samuraiul din metrou", noul erou al americanilor. Barbatul a salvat un tanar din mainile a doi agresori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x