Căutare Live

Un urias aisberg s-a desprins din banchiza de gheata a Groenlandei!

Un urias aisberg s-a desprins din banchiza de gheata a Groenlandei. Si ce e ingrijorator e faptul ca este al doilea in ultimii ani.

Potrivit imaginilor din satelit, ghetarul desprins are o suprafata de 250 de kilometri patrati, adica de doua ori mai mult decat insula Manhattan din New York. In mai 2010, insa, din aceeasi zona a banchizei s-a desprins un aisberg de doua ori mai mare. Fragmente din acel ghetar plutesc si acum in deriva in largul Canadei. Specialistii spun ca este prea devreme sa se stabileasca daca fenomenul a fost provocat de incalzirea atmosferei globale sau de alte cauze.

A fost descoperit cel mai vechi sutien din lume!... Basescu, despre Udrea: Niciodata nu voi spune unei femei "Da-ti jos rochia asta ca-i prea stramta" ...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri