Căutare Live

Gest șocant făcut de un vânător american. Cât a plătit că să poate ucide o capră aflată pe cale de dispariție!

Un vânător din statul american Texas a plătit 150.000 de dolari pentru a împușca un exemplar dintr-o specie rară de capre, aflate pe cale de dispariție.

Un vânător din statul american Texas a plătit 150.000 de dolari pentru a împușca un exemplar dintr-o specie rară de capre, aflată pe cale de dispariție.

Vânătorul texan Bryan Harlan a hotărât că dorește să își adauge în palmares un exemplar rar de ”markhor” animalul național al Pakistanului. Animalul este de fapt o capră cu coarnele spiralate, specie aflată pe cale de dispariție, conform Mediafax. Acesta a fost dispus să plătească suma de 150.000 de dolari pentru ca în timpul unei expediții în Himalaya, să poată împușca un exemplar.

Pentru un post de televiziune din Pakistan, vânătorul a declarat că animalul a fost o pradă ușoară și că este fericit pentru trofeul său, deși animalul face parte din categoria celor protejate. Totuși, autoritățile din Pakistan au admis o lege prin care dau voie vânătorilor să ucidă 12 exemplare de markhor pe sezon.

E de menționat și faptul că 80% dintre câștigurile aduse de pe urma vânatului sunt folosite pentru a ajuta locuitorii din zonele muntoase în care trăiesc aceste capre.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri