Antena Căutare

Un vânător mergea liniștit atunci când a dat peste cel mai bizar lucru din lume! Filmarea a pus tot internetul pe jar! Autoritățile au luat imediat măsuri!

Un vânător a avut parte de șocul vieții sale atuci când a descoperit în zăpadă ceea ce pare să fie un corp de extraterestru! Imaginile sunt cu adevărat spectaculoase!

Un vânător a avut parte de șocul vieții sale atuci când a descoperit în zăpadă ceea ce pare să fie un corp de extraterestru! Imaginile sunt cu adevărat spectaculoase!

Totul s-a petrecut în ținuturile înghețate ale Siberiei, acolo unde un căutător de OZN-uri a dat peste corpul extrem de bine conservat al unei ființe extraterestre.

Bărbatul este foarte convins că ceea ce e găsit este real și pentru a dovedi acest lucru și-a folosit telefonul pentru a filma straniul corp.

Așa cum era de așteptat, filmarea a ajuns imediat pe internet și a atras curiozitatea a milioane de persoane, în special din Rusia.

O tânără a cerut pe internet rețete noi pentru soțul său, dar lucrurile au luat-o razna imediat! Ce mesaje a primit femeia

La scurt timp de la incident, autoritățile rusești au luat atitudine și au declarat faptul că filmulețul este un simplu trucaj reușit pe care oameni ar trebui să îl trateze ca atare!

Trucaj sau material video veridic, un lucru este cert: filmarea a devenit imediat virală în întreaga lume și a stârnit numeroase semne de întrebare.

Experiment realizat de un tânăr. A luat doze mici de LSD timp de o lună. Rezultatele sunt uimitoare... Vestea anului pentru creștinii din întreaga lume! S-a descoperit locul în care se găsește cel mai îndrăgit Sfânt!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x