Antena Căutare

„Mereu te-am iubit”. Un veteran s-a întâlnit cu femeia de care s-a îndrăgostit în cel de-Al Doilea Război Mondial, după 75 de ani – Foto

Un veteran american, în vârstă de 97 de ani, s-a întâlnit cu o franțuzoaică de care s-a îndrăgostit în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, după 75 de ani. Bătrânul i-a mărturisit acesteia că a iubit-o mereu, deși a fost căsătorit cu o altă femeie.

Un veteran american, în vârstă de 97 de ani, s-a întâlnit cu o franțuzoaică de care s-a îndrăgostit în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, după 75 de ani. Bătrânul i-a mărturisit acesteia că a iubit-o mereu, deși a fost căsătorit cu o altă femeie.

În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, soldatul american Kara Troy (KT) Robbins, atunci în vârstă de 24 de ani, a fost delegat în Briey, un oraș din nord-estul Franței. Acolo, tânărul s-a îndrăgostit de Jeannine Pierson, o franțuzoaică în vârstă de 18 ani.

Dragostea lor nu a primit șansa la care sperau ei. Într-o dimineață, Troy a fost mutat cu trupele în altă regiune a Franței și și-a lăsat iubita în urmă, promițându-i că se va întoarce după ea.

„I-am spus că mă voi întoarce și o voi lua cu mine, dar nu s-a întâmplat așa”, a povestit Robbins pentru France2.

„Când a plecat într-un camion am plâns, am fost tare tristă. Mi-am dorit ca după război să nu se întoarcă în America”, a povestit Jeannine.

După război, Jeannine a început să învețe engleză în speranța ca Robbins se va întoarce. În schimb, el s-a înscris în Infanteria 26, Divizia I în 1940 și, mai târziu, s-a oferit voluntar să servească într-un batalion de brutărie, întorcându-se în SUA. Acolo, Robbins a cunoscut-o pe Lillian, femeia cu care a fost căsătorit 70 de ani. Ea a murit în anul 2015, la vârsta de 92 de ani. Și Jeannine s-a îndrăgostit din nou și s-a căsătorit în anul 1949. Ea a devenit mamă a cinci copii.

Însă, Robbins nu a uitat niciodată de existența iubitei lui din Franța, păstrând o poză cu ea în tot acest timp. Datorită acelei poze a fost posibilă reuniunea celor doi.

În urmă cu câteva săptămâni, într-un interviu luat veteranilor de război în SUA de către postul de televiziune France 2, bărbatul de 97 de ani le-a arătat reporterilor fotografia. Jurnaliştii au găsit-o pe Jeannine, 92 de ani, și i-au spus lui Robbins: „Este în viață și te așteaptă”. Cei doi s-au îmbrățișat imediat ce s-au revăzut, fiind vizibili emoționați că s-au reîntâlnit.

„Mereu te-am iubit. Nu ai ieșit niciodată din inima mea”, i-a spus Robbins femeii de care s-a îndrăgostit acum 75 de ani. „A spus că mă iubește. Am înțeles măcar asta”, a spus Jeannine, în limba franceză.

Cei doi, acum văduvi, și-au promis că se vor revedea și s-au sărutat, după 75 de ani de la ultimul sărut.

VIDEO- O bijuterie alcătuită dintr-un material format de impactul unui asteroid se află într-un mormânt... O nouă descoperire terifiantă despre Vlad Țepeș, într-o cetate din Bulgaria! Ce folosea pentru a-și omorî inamicii - Fot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x