Antena Căutare

Una dintre cele mai scumpe beri din lume este servită într-o veveriţă moartă. S-a vândut tot!

Da, da, ați citit bine! Și este una dintre cele mai tari beri din lume. "The End of History" este o bere blondă belgiană, produsă de BrewDog.

Cu un grad de alcool de 55%, spre deosebire de cea obişnuită care are aproximativ 5%, băutura se servește în pahare mici, specifice băuturilor spirtoase, potrivit Business Magazin.

Numele berii provine de la opera lui Francis Fukuyama "The End of History and the Last Man" și este un infuzat de urzici şi boabe de ienupăr. O singură sticlă se vindea cu 765 de dolari.

Ce este de-a dreptul interesant sau bizar, ar spune unii, este că cele 12 beri create au un ambalaj ieșit din comun. Fiecare sticlă vine cu un certificat de autenticitate şi este prezentată într-un animal împăiat.

Ambalajul a fost creat de un taxidermist, iar animalele folosite au fost găsite moarte pe carosabil, după cum scrie Business Magazin. Producătorul de bere BrewDog a creat prin această bere o combinaţie conceptuală între artă, taxidermie şi fabricarea de bere.

Surprinzător este faptul că toate sticlele de "The End of History" s-au vândut. Totuși, iubitorii de bere pot achiziţiona un "Tactical Nuclear Penguin" (32% alcool) sau un Sink the Bismarck! (41%).

Berea cu cel mai mare grad de alcool din lume este Brewmeister Snake Venom (67%), iar cea mai scumpă bere este Allsopp Arctic Ale 1852 şi se vinde cu 500 de dolari sticla, potrivit Business Magazin.

Ceaușescu ne-a mințit pe toți: nu era născut pe 26 ianuarie! Și-a schimbat data pentru a nu fi umbrit de Mica Unire, de ... În urmă cu 189 de ani, se vindea primul pachet de chibrituri. Cât costa și câte chibrituri primeai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x