Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Unghiile false au costat-o scump! Ce a pățit această tânără, după ce a apelat la manichiura cu acryl: "Era sânge peste tot"

O adolescentă a trecut printr-un coşmar, după ce şi-a aplicat unghii false din acryl. La doar 24 de ore după ce devenise posesoarea unei manichiuri perfecte, Becka Chisnall, în vârstă de 18 ani, a rămas fără unghia de de la degetul mare. 

O adolescentă a trecut printr-un coşmar, după ce şi-a aplicat unghii false din acryl. La doar 24 de ore după ce devenise posesoarea unei manichiuri perfecte, Becka Chisnall, în vârstă de 18 ani, a rămas fără unghia de de la degetul mare.

Deşi nu se simţea tocmai bine, după aplicarea unghiilor false, fata a ingorat semnele şi a avut parte de dureri greu de suportat, după ce unghia i-a fost aproape smulsă.

"După ce mi-am făcut unghiile au început să mă usture, dar nu mă aşteptam ca acele dureri vor duce la aşa ceva. Simţeam cum îmi pulsează sângele în degete", mărturiseşte adolescenta.

În momentul în care a încercat să deschidă capacul de la coşul de gunoi, unghia falsă pur şi simplu a zburat cu tot cu unghia ei naturală.

"A început să îmi sângereze degetul şi era sânge peste tot. Nu pot face nimic, nici măcar să spăl vasele. Mi-e teamă că unghia nu-mi va mai creşte niciodată la loc", spune Becka.

Recomandari