Antena Căutare

Unghiile te dau de gol! Ce spune despre tine forma lor. Ţi se potriveşte?

De multe ori, trăsăturile fizice ne dezvăluie personalitatea. Forma nasului, forma mâinii sau forma unghiilor ne pot da de gol, fără să ne dăm seama.

De multe ori, trăsăturile fizice ne dezvăluie personalitatea. Formă nasului, forma mâinii sau forma unghiilor ne pot da de gol, fără să ne dăm seama.

Iată ce spun forma şi lungimea unghiilor despre noi:

1. Unghie lungă: caracter calm, creativ și precis

2. Unghie scurtă și lată: bine informat, ușor de înfuriat și teoretic. Ești mereu cinstit și bun în a oferi sfaturi.

3 și 4. Unghii în formă rotundă sau migdală: rezonabil optimist, unic și relaxat. Ai mulți prieteni și trăiești după propriile tale reguli.

5. Unghie în formă de pătrat: lider, adept, curajos și puternic.

6 și 7. Unghii în formă de triunghi: inteligent, perfecționist, inovator, autentic. Ai tendința de a gândi mai rapid față de alți oameni.

8. Unghie în formă de migdală: aderent, prietenos, inimos și frumos. Întotdeauna lupți pentru ceea ce este necesar și ești foarte amabil.

9. Unghie în formă de sabie: entuziast, productiv și concentrat. Ești mereu axat pe obiective pe termen lung. Ai o influență pozitivă pentru oamenii din jurul tău.

Testul fluturilor. Alegerea ta spune totul despre sentimentele pe care le nutrești pentru cei din jur... Topul celor mai parșive zodii! Oamenii au de multe ori două fețe, dar ele au o infinitate de măști. Te trădează și te mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x