Antena Căutare

Unii bărbaţi beau berea, alţii...fac opere de artă din ea! Priveşti şi te minunezi!

Este cunoscut faptul că berea este băutura preferată de foarte mulţi dintre bărbaţi, dar cineva a decis să facă ceva incredibil.

Este cunoscut faptul că berea este băutura preferată de foarte mulţi dintre bărbaţi, dar cineva a decis să facă ceva incredibil.

Puţini sunt cei care s-ar fi gândit că această băutură alcoolică poate fi folosită şi în scopuri artistice. Aceasta este povestea lui Kyle Bice.

Bărbatul, artist de meserie, s-a dus în urmă cu doi ani la un eveniment ce reunea diferiţi pictori. Odată ajuns la locul întâlnirii, acesta şi-a dat seama că şi-a uitat culorile acasă.

Dorind totuşi să picteze, artistul nu a stat pe gânduri şi a folosit berea ca material de lucru. Dar ceea ce a ieşit din mâinile lui i-a uimit pe toţi.

FOTO! Vezi portretul realizat din 3,2 milioane de puncte!

Acum, artistul se bucură de apreciere pe plan internaţional, iar imaginile cu operele sale de artă au devenit virale pe internet.

Pictează dumnezeiește, deși este orb! „Depășește orice imaginație, este incredibil ce face el aici”

A împlinit 100 de ani şi apoi a dezvăluit SECRETUL! "Dragilor, dacă vreţi să trăiţi mult, atunci faceţi ASTA cât pu... A comandat un pahar de vin, dar asta i-a adus sfârşitul în cel mai BIZAR mod! Uite ce era de fapt în pahar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x