Antena Căutare

Unii mai rar, alții în fiecare zi! Cum reacționează zodiile la stres

Este aproape imposibil să eviţi stresul cotidian! Oricât de mult ţi-ai impune să-ţi menţii calmul, tot se va întâmpla ceva care îţi va strica starea de linişte autoimpusă. Numai că fiecare reacţionează în felul său atunci când este stresat.

Unii mai rar, alții în fiecare zi! Cum reacționează zodiile la stres
| romaniatv.net

Este aproape imposibil să eviţi stresul cotidian! Oricât de mult ţi-ai impune să-ţi menţii calmul, tot se va întâmpla ceva care îţi va strica starea de linişte autoimpusă. Numai că fiecare reacţionează în felul său atunci când este stresat.

Unii reuşesc performanţa să-şi ascundă sentimentele atât de bine, încât nici nu-ţi dai seama că e deranjat de ceva. Alţii, din contră, explodează instantaneu şi cu greu mai pot fi calmaţi. Interesant este că există şi oameni care se stresează din principiu.

Totul depinde de zodia în care ne-am născut, susţine Dezideriu, consilierul Observator Special în astrologie.

Pentru BERBEC, stresul este o constantă a vieţii. Dacă nu există stres, Berbecul îşi crează motive. Şi când se adună prea mult, se descarcă folosind limbaj vulgar, deşi sunt cunoscute şi cazuri mai. fizice.

TAURUL se stresează la foc mocnit. De obicei motivele sunt pur financiare, dar nu se rezumă la atât. Altfel, Taurul are obiceiul să se menajeze şi să abordeze problemele dintr-o manieră detaşată.

GEMENII se stresează pentru detalii. Că este un cuvânt pronunţat greşit, sau vreo greşeală gramaticală, Gemenii se autosesizează imediat şi se apucă de corectură. După cum au învăţat, comunicarea este esenţială.

RACII se stresează când se lovesc de nesiguranţă. La un moment dat îşi dau seama că nesiguranţa este o constantă a vieţii, dar chiar şi atunci vor avea tendinţa să se ascundă în cochilia lor impenetrabilă.

LEII se stresează când pierd controlul. Orice problemă pe care nu o pot aborda direct îi transformă repede în oameni imposibili. E indicat să îi lăsaţi în pace, dacă îi prindeţi în astfel de momente, se reglează singuri.

FECIOARELE se stresează pentru orice. Nicio altă zodie nu are acest talent de a analiza şi de a despica firul în zece, lucru care atrage după sine şi stresul. Fecioarele chiar gândesc prea mult pentru binele lor.

Nativii zodiei BALANŢĂ se stresează când simt nedreptatea. Dacă ajung să creadă că cineva îşi bate joc de ei, BALANŢELE se încordează imediat şi demarează operaţiunea "100 de motive pentru care te înşeli".

Oricât de greu ar fi de conceput, chiar şi SCORPIONII se stresează, de obicei când cineva le invadează intimitatea. Şi să nu le spuneţi, dar se pot stresa şi pentru că sunt, în realitate, nişte sensibili.

SĂGETĂTORII se stresează când lumea din jur încetineşte. De exemplu, un Săgetător care stă în trafic are senzaţia că îmbătrâneşte câţiva ani. La fel şi unul care nu călătoreşte.

CAPRICORNII se stresează singuri, nu au nevoie de ajutor. Sunt extrem de exigenţi cu ei înşişi. Dacă se întâmplă vreodată să nu se ridice la înălţimea aşteptărilor proprii, se retrag în linişte şi o iau de la capăt. De câte ori e nevoie.

Pentru VĂRSĂTORI începe stresul când sunt nevoiţi să execute ce vor alţii. Mai ales dacă nu sunt de acord cu toată operaţiunea. În plus, VĂRSĂTORII se stresează când cade internetul.

PEŞTII se stresează când se lovesc de oameni grosolani şi obtuzi. Mai ales dacă trebuie să lucreze cu aceştia. Universul acesta este un mare mister, dar în continuare există oameni care nu văd lumea mai departe de geamul sufrageriei.

TEST. Privește cu atenție: Tu câte chipuri vezi în imagine?... Au rupt patul de patru ori, dar nu făcând dragoste! După doi ani, au dat jos 200 de kilograme împreună. Cum arată acum!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x