Antena Căutare

Universul din Razboiul Stelelor a fost reprodus din caramizi Lego, in SUA

Parcul de distractii Legoland din Florida a inaugurat o noua sectie, dedicata celei mai populare serii de filme SF, „Star Wars”.

Scene din toate cele sase filme ale seriei "Razboiul Stelelor", ca si din serialul de desene animate inspirat de ele, sunt reconstituite in miniatura la parcul Legoland din Florida. La ceremonia de deschidere au fost prezente si cateva personaje in marime aproape naturala: copii costumati in Darth Vader, escortati de soldati imperiali.

Proiectarea si constructia "micului razboi al stelelor" au durat mai bine de un an, iar machetele incorporeaza un milion si jumatate de caramizi Lego. Spectacolul este intregit de efecte sonore, lumini si animatii, pe care copiii le pot porni ei insisi.

Micul univers SF are tot ce trebuie pentru a incanta clientela-tinta a parcului de distractii din Florida, copiii intre doi si 12 ani, insotiti de familie. Si adultii se pot simti la fel de fericiti cand vor regasi, la scara mai mica, universul care i-a vrajit, poate, in copilarie.

Simfonia compusa de un soldat american in cinstea victoriei din Al Doilea Razboi Mondial a fost cantata pentru prima dat... Zeci de bucatari s-au intrecut in prepararea sarmalelor, la Sfantu Gheorghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x