Antena Căutare

Uraganul Sandy, tragedie, dar si subiect de glume pentru americani

Uraganul Sandy a semanat panica in randul americanilor de pe coasta de est, dar a devenit si subiect de glume. Pe internet au aparut o multime de fotografii trucate, in care dezastrul a fost exagerat. Unii americani au infruntat furtuna si au facut baie in locuri neobisnuite, precum intersectiile inundate.

Un reporter al postului CNN care transmitea dintr-o intersectie inundata din Atlantic City a fost insotit de cativa locuitori excentrici. Acestia s-au dezbracat pe jumatate si au inceput sa sara si sa danseze in spatele reporterului care se straduia sa faca fata vantului si era extrem de gros imbracat. Curajosii au profitat astfel de ocazia unica de a se balaci in mijlocul unei intersectii. Jurnalistul i-a observat si a precizat ca acestia mai aveau numai 55 de minute de distractie, pana ce uraganul urma sa se intensifice.

Pe retelele de socializare au inceput sa circule cateva fotografii trucate, in care pare ca dezastrul din New York este mai mare decat in realitate. O imagine cu orasul acoperit de un nor intunecat a fost una dintre cele mai populare. Imagini apocaliptice cu Statuia Libertatii au fost si ele postate pe retelele de socializare si s-a dovedit ca erau postere ale unor filme despre sfarsitul lumii.

Una dintre cele mai recente fotografii care face furori mai ales pe Twitter este un colaj in care se poate vedea ca rechinii au ajuns pe strazile inundate din New York si New Jersey.

Foto: Twitter/Mashable

Descoperire! Orasul pierdut ATLANTIDA, gasit in Triunghiul Bermudelor... Uraganul Sandy si efectele sale devastatoare asupra climei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x