Antena Căutare

Urarea pe internet bate felicitarea pe hartie!

Felicitarile pe hartie sunt aproape piese de muzeu. Urarile online sunt acum in top, mai ales ca nu trebuie sa ne batem capul sa compunem un mesaj, pentru ca scriu altii pentru noi. Insa cei care au primit macar o data o felicitare scrisa de mana spun ca nimic nu inlocuiste surpriza si bucuria de a gasi in cutia postala o urare de la cineva drag.

De sarbatori, trimitem zilnic peste 8.000 de ilustrate cu mesaj, doar de pe un singur site. Nici nu sunt greu de creat.

"Avem niste background-uri clasice, pe care punem un mesej de sarbatori pe diverse tematici: simple, clasice sau mai haioase", explica detinatorul site-ului.

Cu doar cateva click-uri, trimitem ilustratii fara numar. Ce-nseamna asta insa pentru felicitarile traditionale? In ultimii ani, intr-adevar, volumul de felicitari traditionale a inregistrat o scadere, dar anul trecut, spre exemplu, peste 1 milion de felicitari au fost transmise prin intermediul Postei Romane.

Unii au ramas fideli felicitarilor de altadata. Cei care vor sa-si aduca aminte cum se realizeaza o felicitare se pot inscrie la atelierele de arta

In magazine si la oficiile postale, sunt o multime de felicitari pe hartie. Cu preturi pentru toata lumea: de la 75 de bani si pana la 20 de lei.

Vine sau nu vine? 21/12/2012 - Ziua Apocalipsei... FOTO! Stafia bunicului, martora la botezul nepoatei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x