Antena Căutare

Urmează o perioadă cu schimbări majore pentru fiecare zodie! Horoscopul pentru dragoste în săptămâna 19-25 ianuarie

În perioada următoare, Vărsătorul este foarte activ, iar asta înseamnă că toată lumea are chef de joacă, de flirt şi suntem tentaţi să devenim tot mai sinceri.

În perioada următoare, Vărsătorul este foarte activ, iar asta înseamnă că toată lumea are chef de joacă, de flirt şi suntem tentaţi să devenim tot mai sinceri.

Trebuie să ne concentrăm atenţia pe pasiuni şi plăceri comune în relaţia cu partenerul de viaţă. Din punct de vedere astral, avem şansa să reaprindem flacăra iubirii.

Berbecii vor avea parte de o săptămână foarte interesantă, pentru că zona prietenilor şi a evenimentelor este activă. Pot ajunge să cunoască oameni deosebiţi, să ajungă în locuri în care nu au mai fost niciodată.

Pentru Tauri, iubirea joacă un rol foarte important în viaţa lor. Aceştia promit, îşi iau angajamente, vor să ajute şi sunt implicaţi în multe activităţi.

Gemenii stau şi analizează o problemă pe toate părţile, pentru că au nevoie de răspunsuri şi sfaturi din partea unor prieteni.

Detalii despre fiecare zodie în parte în materialul de mai sus!

Horoscopul țigănesc prezice cum îți va merge în noul an, în funcție de zodie!... VIDEO! Fără cuvinte: Și-a legat câinele de un gard și l-a abandonat acolo, însă ce a făcut patrupedul a înduioșat o lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x