Antena Căutare

Caz ȘOCANT și MACABRU într-un cimitir! Urșii au mâncat cel puțin 20 de cadavre - VIDEO

Doi urși bruni sălbatici au intrat într-un cimitir din Rusia și au mâncat cel puțin 20 de cadavre, inclusiv pe cel al unui copil care fusese înhumat recent.

Doi urși bruni sălbatici au intrat într-un cimitir din Rusia și au mâncat cel puțin 20 de cadavre, inclusiv pe cel al unui copil care fusese înhumat recent.

Cei doi urși au fost împușcați, iar dezastrul pe care l-au lăsat în urma lor a fost filmat. Incidentul a avut loc la câțiva kilometric de localitatea Yelizovo din regiunea Kamceatka.

Rămășițe umane au fost expuse de animalele sălbatice în cimitir, iar între mormintele distruse s-a numărat și cel al unui copil înhumat recent.

Mai mulți vânători monitorizează acum cimitirul, existând temeri că mai mulți urși au fost implicați în atac și că se vor întoarce.

Imaginile video au fost captate de un tată îndoliat care vizita mormintele copiilor lui.

„Urșii chiar au rupt gratiile din fier. Aproximativ 20 de morminte au fost distruse. Nu sunt sigur care este totalul, pentru că mi-a fost teamă să merg mai departe. De obicei, urșii își protejează prada. Am fost norocos. Se pare că animalul dormea”, a spus Pavel Korotaev, care a surprins imaginile.

Dmitry Shchipitsyn, oficial al localității, a fost trimis să evalueze pagubele.

„Din punctual nostrum de vedere, motivul pentru care urșii au atacat mormintele a fost modul precar în care agențiile de servicii funerare și-au făcut treaba. Mormintele nu au fost săpate atât de adânc cât arfi trebuit. Toate mormintele care au fost atacate au fost făcute iarna și primăvara trecută”, a spus Dmitry Shchipitsyn.

El a acuzat groparii că au fost „prea leneși” să sape atât cât ar fi trebuit. Potrivit regulamentului din Rusia, mormintele trebuie să aibă cel puțin 1,5 metri adâncime.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Test VIRAL! Poţi să rezolvi acest calcul? Problema de logică pe care o greşesc 8 din 10!... Descoperire UIMITOARE pe un templu din India! Predicția COLOSALĂ care ar fi fost gravată în piatră acum 2.000 de ani! FO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x