Antena Căutare

USA: O femeie de 55 de ani a fost escrocata cu 500.000$ de iubitul virtual

O femeie care credea ca a tras lozul cel mare pe un site de intalniri online, a fost de fapt inselata si lasata fara economiile de o viata de catre un escroc de pe Internet, informeaza ABC.

Esther Ortiz-Rodeghero, in varsta de 55 de ani, era in cautarea dragostei, la cateva luni dupa ce sotul ei a murit de cancer pancreatic. Femeia a gasit-o pe internet, in persoana unui barbat care sustinea ca este general in armata si ca se numeste Wayne Jackson.

"Sufeream, eram singura si voiam sa imi impart viata cu cineva. El era romantic, imi facea curte", a spus Esther pentru ABC. Barbatul s-a prezentat drept un militar care a inceput sa isi dea intalniri online, in urma insistentelor surorii lui. "Mi-a spus ca era vaduv si ca si-a pierdut sotia intr-un accident de masina", a continuat aceasta.

Cei doi au inceput sa isi trimita email-uri de dragoste aproape zilnic, in care isi faceau pana si planuri de viitor. "Imi spunea ca o sa locuim impreuna si o sa fim foarte fericiti, pentru ca sunt femeia visurilor lui. Iar pentru o femeie dornica de afectiune si dragoste, nu era nevoie de mai mult", a declarat Esther Ortiz-Rodeghero.

La scurt timp, Wayne Jackson a inceput sa ii ceara femeii bani. Intai, cateva sute de dolari pentru a-si ajuta fiul, apoi cateva mii pentru a-si lansa o afacere. Esther s-a supus cerintelor barbatului si i-a trimis bani peste tot in lume. Aceasta a cheltuit toate economiile, asigurarea de viata a sotului ei, ba chiar a inceput sa se indatoreze, pentru a-l ajuta pe omul iubit.

Abia atunci cand Esther Ortiz-Rodeghero i-a trimis partenerului ei bani de avion pentru a o vizita, iar acesta nu a ajuns niciodata la intalnire, femeia si-a dat seama ca Wayne Jackson era de fapt un escroc.

Acum, vaduva care si-a pierdut toata averea a declarat ca nu ii va mai trebui cat va trai sa isi mai caute iubit pe Internet. "Nu imi voi mai da niciodata intalniri online", a incheiat Esther Ortiz-Rodeghero.

Sursa / Foto: NY Daily News

VIDEO! SUA: A ascuns o haina de blana intre picioare!... Un fost rugbyst heterosexual s-a trezit din coma homosexual si s-a facut coafeza!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x