Antena Căutare

“Vă implor, lasaţi-mă să-mi salvez câinele!”. O familie a privit neputincioasă cum propriul câine se zbătea să trăiască. Poliția: “Stai pe loc, altfel mergi la PUŞCĂRIE!”

Incidentul a avut loc în Clifton, Arizona. O familie a ieşit la plimbare cu cei 6 câini ai săi, iar unul dintre câini a căzut în lacul înghețat.

Incidentul a avut loc în Clifton, Arizona. O familie a ieşit la plimbare cu cei 6 câini ai săi, iar unul dintre câini a căzut în lacul înghețat.

Bărbatul disperat că-şi pierde câinele a sunat la 911, însă autoritățile au venit total nepregătite. Schimbul de replici şi abuzul au fost filmate de un cameraman de la o televiziune locală.

"Stăpân: Nu faci nimic!

Poliţist: Vrei să mergi la închisoare? Treci în spate! Altfel te duc la închisoare

Stăpân: Ia să vedem, câţi sunt? 2, 3, 4, 5… 6! Şase spectatori! DE CE AŢI VENIT?

Poliţist: Pentru că am fost chemaţi pentru un câine căzut în lacul îngheţat. Par eu să am echipament adecvat?

Stăpân: Atunci de ce naiba aţi venit?

Poliţist: Pentru că am fost chemaţi!

Stăpân: Departamentul de pompieri din Clifton apare, şeriful apare, toţi asistă fără să facă nimic. Nici măcar nu cheama pe cineva să ne ajute!

Poliţist: Cine a lăsat câinele acolo?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Stăpân: Eu!

Poliţist: Atunci cine e răspunzător? Departamentul de pompieri?

Stăpân: V-am spus la telefon exact ce se întâmplă şi aţi venit complet neechipaţi. De ce aţi mai venit?

Soţia stăpânului: Dacă era unul dintre copiii nostri?".

Bărbatul a luat-o la fugă spre lac, iar poliţiştii l-au pus la pământ și l-au dus la închisoare Din fericire, doi salvatori au ajuns la faţa locului şi s-au dus după câine. Au reuşit să-l scoată în câteva minute.

Sursa: animalzoo.ro

Începe ziua cu un mesaj romantic! SMS-urile cu care nu vei da greș de Valentine's Day... Acum chiar poți să exclami “Șooocant!” N-o să vă vină să credeți ce ustensilă folosește acest hairstylist pentru a tunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x