Antena Căutare

Vă mai amintiţi cum era internetul în 1995? Imaginile astea ne întorc în timp!

În 1995, internetul încă era o noutate căreia i se dedicau articole în presă, dar şi emisiuni TV care ridicau în slăvi avatanjele noii tehnologii. Dacă acum accesăm internetul de-acasă, de pe telefonul mobil şi ne enervăm atunci când conexiunea se întrerupe pentru doar câteva secunde, în urmă cu aproape 20 de ani, lucrurile stăteau total altfel.

În 1995, internetul încă era o noutate căreia i se dedicau articole în presă, dar şi emisiuni TV care ridicau în slăvi avatanjele noii tehnologii.

Dacă acum accesăm internetul de-acasă, de pe telefonul mobil şi ne enervăm atunci când conexiunea se întrerupe pentru doar câteva secunde, în urmă cu aproape 20 de ani, lucrurile stăteau total altfel.

În emisiunea de televiziune "Cronicile internetului", difuzată în statele Unite, erau lăudate paginile web care, dacă erau cu adevărat reuşite, aveau între 20.000 şi 30.000 de accesări în fiecare lună.

Pe vremea aceea, organizarea email-urilor pe categorii era un subiect de actualitate, căruia i se dedicau reportaje serioase.

VIDEO! Dovada clară că fantomele există!... Mamă a trei copii, plină de muşchi şi în formă maximă la 38 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x