Antena Căutare

Vă mai amintiți de tripletele abandonate de părinți? Două dintre ele erau siameze. Uite cum arată acum, în adolescență

Cazul celor 3 triplete Macy, Mackenzie și Madeline a făcut înconjurul lumii și este unul dintre cele mai șocante din istorie.

Cazul celor 3 triplete Macy, Mackenzie și Madeline a făcut înconjurul lumii și este unul dintre cele mai șocante din istorie. Două dintre surori s-au născut cu corpurile lipite în partea inferioară. La scurt timp după venirea lor pe lume, părinții le-au abandonat din cauza situației financiare.

Tripletele au fost adoptate de Jeff și Darla Garrison, care mai aveau 3 băieți de vârste diferite.

Fetițele au nimerit pe mâini bune și au primit toată dragostea și îngrijirea de care aveau nevoie. Când aveau numai 9 luni, siamezele au fost supuse unei intervenții chirurgicale de 24 de ore. Operația a avut succes, însă cele 2 fetițe au rămas fiecare doar cu un picior.

Acum, cele 3 fete sunt adolescente deja și întregesc tabloul familiei.

În galeria foto, găsiți imagini cu cei 8 membri ai familiei fericiți, iar mai jos, un video cu fetițele, înainte de a fi operate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Foto: http://goodstuffbuzz.com, www.ntd.tv

Visai la o carieră "cosmică"? NASA vrea să le modifice ADN-ul astronauților: "Rezultatele sunt chiar prom... VIDEO: O femeie a mâncat o pisică în plină stradă, în văzul trecătorilor. A motivat că îi era foame...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x