Antena Căutare

Vaci hrănite cu sodă caustică, secretul unei ferme din Iaşi. Dau aproape 90 de litri de lapte pe zi

Tehnica împrumutată de la danezi reprezintă secretul succesului unei ferme din județul Iași. Grâul este amestecat cu sodă caustică, ulei de palmier, lucernă şi porumb. Fermierii spun că amestecul creşte producţia de lapte.

Tehnica împrumutată de la danezi reprezintă secretul succesului unei ferme din județul Iași. Grâul este amestecat cu sodă caustică, ulei de palmier, lucernă şi porumb.

Fermierii spun că amestecul creşte producţia de lapte. De 50 de ani, ţările scandinave îşi hrănesc vitele astfel. Specialiştii spun însă că hrana este mai bine asimilată de organismul animalelor când este preparată în acest fel, scrie digi24.ro.

Cu această metodă, care a produs scepticism printre crescătorii de animale, vacile dau între 60 și 90 de litri de lapte pe zi. Chiar şi aşa, oamenii se tem să-şi hrănească animalele cu sodă caustică.

Vărsătorii au un farmec deosebit astăzi și vor întoarce toate privirile! Horoscopul de miercuri, 8 iunie... GENIAL! Cum arată 800 de kilograme de ciocolată puse laolaltă, într-o monedă de UN MILION de ori mai mare decât cea pe c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x