Valeria Voronina, influencerul care i-a păcălit pe toți de pe TikTok. Cum s-a transformat dintr-o bătrână într-un model senzual

Valeria Voronina a devenit virală cu un filmuleț în care reușește o transformare spectaculoasă, postat pe TikTok. Iată cum s-a transformat dintr-o bătrână cu un aspect neplăcut, într-un model senzual.

Valeria Voronina, influencerul care i-a păcălit pe toți pe TikTok. Dintr-o femeie cu un aspect neplăcut, a devenit model

Profimedia

Valeria Voronina este un influencer din Rusia cu peste 700.000 de urmăritori pe TikTok. Recent, a reușit să uimească peste 32 de milioane de oameni de pe TikTok cu un singur filmuleț care nu face altceva decât să arate puterea machiajului, a relatat The Mirror.

Valeria Voronina, influencerul care i-a păcălit pe toți pe TikTok. Dintr-o femeie cu un aspect neplăcut, a devenit model

Valeria Voronina a postat un filmuleț incredibil. Toți cei care l-au văzut spun că transformarea i-a uimit peste măsură și i-a lăsat confuzi. Dintr-o femeie bătrână, cu un aspect neplăcut, Valeria s-a transformat într-un model tânăr, incredibil de atrăgător. Totul, datorită machiajului.

Clipul conține două extreme: pe de o parte, Valeria s-a machiat și deghizat astfel încât să pară o femeie cu un aspect considerat neplăcut, în vârstă, îmbrăcată într-un hanorac, ciufulită, fără pic de machiaj, cearcăne și păr alb, iar de cealaltă parte este tot ea, dar tânără, aranjată și machiată perfect, ca o păpușă scoasă din cutie. Are buze pline, piele strălucitoare și dinți perfecți.

Pentru cei care au privit filmulețul acesta a părut, totuși, incredibil să vezi cum aceeași femeie "bătrână" devine un model incredibil de atrăgător și de sexy, încadrat perfect în tiparele frumuseții.

@voronina_valeria_

Ответ пользователю @heyitsmiicch Are u sure?😏 ##transitiontrends ##transformation ##beforeandafter ##fyp ##foryou ##heymscarter ##makeup

♬ original sound - bury a friend, trytowakeup

Valeria Voronina a realizat singură cele două înfățișări aflate la polul opus.

După ce fanii au privit imaginile, mulți au rămas cu dubii dacă într-adevăr este vorba de una și aceeași persoană. "Pur și simplu, eu nu cred că așa ceva este posibil", a scris cineva într-un comentariu. Totuși, un detaliu le-a atras atenția mai mult, fapt care i-a făcut să ia în considerare că este vorba despre două femei diferite.

"Nu are cum să fie același om, uitați-vă și voi la nas. Are altă formă", a mai spus cineva. "Încerc să îmi dau seama cum ai reușit să rezolvi treaba cu nasul, dar pur și simplu nu-mi iese".

"Nu se poate să fie adevărat. Eu cred că sunt diferențe și la dinți. Nu vorbesc de culoare", a menționat altcineva, care, tot așa, consideră că în cele două imagini sunt două persoane diferite.

Citește și: Un bărbat și-a tăiat nasul și și-a tatuat tot corpul ca să se transforme în orc. Cum arată Fernando Franco de Oliveira

Citește și
Mercur retrograd pe 27 septembrie. Zodiile avantajate de schimbările care au loc până pe 18 octombrie
Mercur retrograd pe 27 septembrie. Zodiile avantajate de schimbările care au loc până pe 18 octombrie
Cine e Francesco Paglieri de la Asia Express. Drama neștiută a fiului Patriziei. Viața i s-a schimbat complet la 14 ani
Cine e Francesco Paglieri de la Asia Express. Drama neștiută a fiului Patriziei. Viața i s-a schimbat complet la 14 ani
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Mai multe articole

Clipul a adunat peste 32 de milioane de vizualizări și peste patru milioane de Like-uri.

Valeria obișnuiește, de obicei, să posteze astfel de clipuri în care reușește machiaje spectaculoase. Spre exemplu, clipul de mai jos a fost realizat de ziua ei, când a împlinit 20 de ani. Tânăra blondă, cu un păr creț natural, este foarte frumoasă și fără pic de machiaj.

@voronina_valeria_

My sweet 20🥳❤️ ##itsmybirthday ##birthday ##fyp ##foryou ##bratz ##bratzmakeup ##transitions ##transformation ##makeup

♬ original sound - -🖤🖤
@voronina_valeria_

@zach.hood ##13missedcalls ##makeup ##fyp ##foryou ##makeuptransformation

♬ 13 Missed Calls - Zach Hood
Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri