Antena Căutare

VALIZA ce nu se poate pierde NICIODATA!

Prototipul se numeste Bag2go, e super destept si te anunta pe unde umbla. De asemenea, iti spune si daca a fost deschis sau nu si cine ti-a scotocit printre lucruri

"Rimowa", celebra producatoare de valize, si "Airbus" si-au unit fortele pentru a transforma in realitatea visul oricarui calator cu avionul: acela de a nu-si pierde, niciodata, bagajele!!!

Pentru companiile aeriene, pierderea bagajelor inseamna un prejudiciu, anual, de 1,8 miliarde de euro. Altfel spus, din 1.000 de pasageri, 11 isi pierd valizele ori acestea ajung cu intarziere. De aceea, cele doua companii au creat "Bag2go", o valiza care nu se pierde! NICIODATA! Prototipul e deja gata si va fi prezentat la cel de-al 50-lea Salon Aeronautic International de la Paris.

Cu ajutorul unei aplicatii gratuite descarcate pe un smartphone, pasagerul trimite companiei cu care zboara toate detaliile iar aceasta ii raspunde cu un cod de bare ce apare pe micul ecran cu care este dotata valiza. Fiecare cod este unic pentru pasager, zbor si destinatie, dar contine si alte detalii cum ar fi greutatea sau cine este proprietarul. Gratie unui sistem GPS il anunta pe proprietar in orice moment unde se afla. Astfel, calatorul stie daca valiza a ajuns odata cu el sau daca s-a pierdut. In cazul in care bagajele au ajuns in alta parte, informatia apare in timp real, cu numele aeroportului, tara etc. De asemenea, se poate afla daca valiza a fost deschisa si cand s-a umblat in ea.

Deocamdata, vorbim doar despre un prototip, insa din 2014 va exista posibilitatea inchirierii acestuia...

Un tanar a supravietuit unei caderi de la etajul 15. Ce voia sa faca... S-a trezit ca vorbeste cu accent frantuzesc dupa o lovitura la cap. Si NU EXISTA leac!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x