Antena Căutare

Încă un fenomen uluitor în Marea Neagră? Valuri de 20 de metri, surprinse în imagini apocaliptice

Valuri de 20 de metri și o apă învolburată, înfricoșătoare. Sunt imagini surprinse într-un videoclip postat pe pagina de Facebook Eforie Online, care i-a uimit pe internauți.

Valuri de 20 de metri și o apă învolburată, înfricoșătoare. Sunt imagini surprinse într-un videoclip, postat pe pagina de Facebook Eforie Online, care i-a uimit pe internauți.

Un marinar, cel mai probabil, a filmat furtuna pe mare, în care se observă valurile uriașe ce par că înghit nava în care omul se află.

Înregistrarea a devenit virală, însă cei mai mulți s-au întrebat dacă într-adevăr este vorba de Marea Neagră. Imaginile, însă, sunt cu adevărat înspăimântătoare, dar extrem de spectaculoase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Wow, pe bune? E la noi? Putere vouă ce colindați mările, să ajungeți cu bine acasă”, „Wowww…..ce mi-ar placeee.😍😍……Ce senzații trebuie sa simți…….😲😲😲Normal ar fi si frica….dar ar fi repede innabusita de restul senzatiilor…..Respect ptr oamenii mărilor….”, „ Curaj si putere tuturor navigatorilor!..Am vazut si mai rau!!”, „Multi oameni se întreabă de ce inca mai mor atatea persoane , tehnologia a avansat foarte mult si totusi sunt o grămadă de accidente ..
Dar se spune ca marile si oceanele isi vor plata pentru toate animalele marine…
Acesta este ciclul vieții..”, „Sa ajungeți cu bine la mal!”
, au scris internauții pe Facebook.

Cum vine asta?! O vedetă a fost dată în judecată pentru că a folosit un Iphone! Trebuie să plătească peste un milion de ... Zeci de pumni în 15 secunde! Un tată nervos l-a făcut PRAF pe profesorul care nu îi lăsa fiica în pace (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x