Căutare Live

Vânzătoare din Arad, bătută cu pumnii și strânsă de gât de un client, care a vrut să-și cumpere înghețată. Imaginile sunt de-a dreptul șocante (VIDEO)

Scenele şocante au avut loc într-un magazin alimentar din Arad. Vânzătoare a fost bătută de un bărbat care a vrut să îşi cumpere o îngheţată. 

Scenele şocante au avut loc într-un magazin alimentar din Arad. Vânzătoare a fost bătută de un bărbat care a vrut să îşi cumpere o îngheţată.

În momentul în care a văzut cât costă produsul, s-a enervat atât de tare încât a aruncat cutia cu îngheţată, moment în care femeie i-a atras atenţia asupra comportamentului său. Furios, clientul a luat-o la bătaie, potrivit aradon.ro.

În imaginile surprinse pe cameră, se vede clar cum bărbatul o loveşte cu pumnii şi o strânge de gât. Femeia s-a luptat cât a putut şi a reuşit să sune la poliţie, imediat cum bărbatul a fugit din magazin.

Acum există o plângere penală pe numele lui, iar vânzătoarea şi-a luat concediu medical.

O tânără sexy s-a pozat în baie, dar un detaliu i-a pus pe toți pe jar! Ce s-a văzut... O profesoară a făcut show interzis minorilor la balul de absolvire! Imaginile sunt virale...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri