Antena Căutare

Trei ani s-a chinuit și a suferit pentru că nu putea rămâne însărcinată. Într-o zi, soțul i-a spus cumplitul adevăr: „M-a lăsat să trec prin 29 de rezultate negative, prin injecții dureroase!”

Trei ani de tratamente și încercări disperate de a rămâne însărcinată și 29 de rezultate negative. O femeie nu înțelegea de ce nu putea aduce un copil pe lume. Până când, într-o zi, soțul ei i-a spus cumplitul adevăr.

Trei ani de tratamente și încercări disperate de a rămâne însărcinată și 29 de rezultate negative. O femeie nu înțelegea de ce nu putea aduce un copil pe lume. Până când, într-o zi, soțul ei i-a spus cumplitul adevăr.

După trei de ani de tratamente de fertilitate și 29 de teste de sarcină negative, o femeie era pregătită să renunțe. Era convinsă că ceva era în neregulă cu ea, iar visul de a deveni mamă a fost la un pas de a i se nărui.

Femeia și-a scris povestea sub protecția anonimatului, pe Reddit. Timp de trei ani, ea a crezut că din cauza sindromului polichistic ovarian cu care fusese diagnosticată din adolescență, nu va deveni niciodată mamă.

Nici nu se gândea să renunțe la visul ei de a aduce pe lume un copil. Abia când i-a dat un ultimatum soțului ei, o nouă rundă de tratament de fertilitate sau divorțul, bărbatul i-a dezvăluit cumplitul adevăr: făcuse vasectomie.

„După trei ani de tratamente dureroase și scumpe, am aflat că soțul meu făcuse o vasectomie. M-a lăsat să trec prin 29 de teste de sarcină, 29 de rezultate negative, nenumărate runde de injecții, fără să îmi spună adevărul”, a scris femeia.

Se pare că soțul ei își făcuse procedura cu ani în urmă, când era căsătorit cu o altă femeie, pentru că îi era teamă să nu rămână însărcinată și să complice astfel divorțul.

„A mărturist că nu mi-a spus adevărul pentru că nu voia să îl părăsesc. I-am dat trei variante: face operația de deblocare a tuburilor (vasostomie), folosim un donator de spermă sau divorțăm.

Îl iubesc, dar mi-a frânt inima. După minciunile pe care mi le-a spus, nu cred că aș mai putea rămâne cu el”, a adăugat aceasta.

Aceasta este țara care oferă vacanțe gratuite turiștilor străini! Românii nu sunt excluși de pe listă!... Nicio fată nu a vrut să meargă cu el la balul de sfârșit de an: „Am decis să-mi fiu propria parteneră, m-am distrat de m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x