Căutare Live

Vecinii s-au făcut roșii de rușine! O sperietoare indecentă a revoltat un întreg oraș | VIDEO

Un bărbat a primit reclamații de la vecini din cauza sperietorii de ciori pe care a pus-o în preajma casei sale! Ce este atât de indecent la speritoarea de ciori?

Un bărbat a primit reclamații de la vecini din cauza sperietorii de ciori pe care a pus-o în preajma casei sale! Ce este atât de indecent la speritoarea de ciori?

Au mai rămas doar 16 zile până la Halloween, iar pregătirile sunt în toi. Milioane de americani se pregătesc pentru celebra sărbătoare cu strigoi. Originalitatea pare să fie punctul lor forte. Chiar dacă nu toată lumea apreciază asta. Un bărbat din Georgia a primit o plângere de la vecini din cauza sperietorii sale.

Sunt foarte multe persoane care chicotesc când trec pe aici.

Sperietoarea lui Mike nu este deloc înspăimântătoare. Însă provoacă revoltă în rândul locuitorilor din Atlanta. Motivul? Unii o consideră ofensatoare pentru că poziţia pe care o are nu e tocmai una decentă. Îmbrăcată în pantaloni de blugi, sperietoare îşi lasă la vedere posteriorul. Creatorul ei a găsit însă o modalitate de a le închide gura vecinilor revoltaţi.

Vecinii s-au făcut roșii de rușine! O sperietoare indecentă a revoltat un întreg oraș | VIDEO

Mike a creat sperietoare cu cap de dovleac în urmă cu zece ani. Iar începând de atunci a expus-o în fiecare an de Halloween. Sperietoare a devenit în scurt timp faimoasă. Oamenii se opreau special pentru o fotografie. Anul acesta, însă, americanul a primit un mail din partea vecinilor în care a fost rugat să înlăture sperietoarea, pentru că în zonă s-au mutat familii care au copii.

„Este pur şi simplu o modalitate de a ieşi din monotonie, de a te distra. Este acea parte din an în care trebuie să te mai distrezi puţin”, a declarat americanul.

Americanul a decis prin urmare să cenzureze sperietoarea şi a pus un semn de atenţionare chiar în spatele ei. Bărbatul spune însă că nu s-a hotărât încă dacă o va da jos sau nu.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri