Antena Căutare

Vecinii s-au făcut roșii de rușine! O sperietoare indecentă a revoltat un întreg oraș | VIDEO

Un bărbat a primit reclamații de la vecini din cauza sperietorii de ciori pe care a pus-o în preajma casei sale! Ce este atât de indecent la speritoarea de ciori?

Un bărbat a primit reclamații de la vecini din cauza sperietorii de ciori pe care a pus-o în preajma casei sale! Ce este atât de indecent la speritoarea de ciori?

Au mai rămas doar 16 zile până la Halloween, iar pregătirile sunt în toi. Milioane de americani se pregătesc pentru celebra sărbătoare cu strigoi. Originalitatea pare să fie punctul lor forte. Chiar dacă nu toată lumea apreciază asta. Un bărbat din Georgia a primit o plângere de la vecini din cauza sperietorii sale.

Sunt foarte multe persoane care chicotesc când trec pe aici.

Sperietoarea lui Mike nu este deloc înspăimântătoare. Însă provoacă revoltă în rândul locuitorilor din Atlanta. Motivul? Unii o consideră ofensatoare pentru că poziţia pe care o are nu e tocmai una decentă. Îmbrăcată în pantaloni de blugi, sperietoare îşi lasă la vedere posteriorul. Creatorul ei a găsit însă o modalitate de a le închide gura vecinilor revoltaţi.

Vecinii s-au făcut roșii de rușine! O sperietoare indecentă a revoltat un întreg oraș | VIDEO

Mike a creat sperietoare cu cap de dovleac în urmă cu zece ani. Iar începând de atunci a expus-o în fiecare an de Halloween. Sperietoare a devenit în scurt timp faimoasă. Oamenii se opreau special pentru o fotografie. Anul acesta, însă, americanul a primit un mail din partea vecinilor în care a fost rugat să înlăture sperietoarea, pentru că în zonă s-au mutat familii care au copii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Americanul a decis prin urmare să cenzureze sperietoarea şi a pus un semn de atenţionare chiar în spatele ei. Bărbatul spune însă că nu s-a hotărât încă dacă o va da jos sau nu.

Se joacă cu tigrii, face duș cu cimpanzeii și chiar se luptă cu elefanții! Acest tânăr se intitulează un „Tarzan modern”... Un câine de 86 de kilograme a fost salvat din munți după ce a leșinat. Salvamontiștii s-au luptat cu el patru ore - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x