Antena Căutare

Vedetele de la Hollywood + câinii = LOVE! Galerie foto cu celebrităţi şi animalele lor în ipostaze amuzante

Pe 26 august este sărbătorită "Ziua Internaţională a Câinelui", aşa că v-am pregătit o galerie foto cu cele mai amuzante ipostaze în care au fost surprinse vedetele de la Hollywood şi animalele lor.

Vedetele de la Hollywood + câinii = LOVE! Galerie foto cu celebrităţi şi animalele lor în ipostaze amuzante Galerie
Miley Cyrus adoră animalele | hepta.ro

Pe 26 august este sărbătorită "Ziua Internaţională a Câinelui", aşa că v-am pregătit o galerie foto cu cele mai amuzante ipostaze în care au fost surprinse vedetele de la Hollywood şi animalele lor.

Fie că se află pe covorul roşu, fie că este vorba despre o banală plimbare pe stradă, celebrităţile nu pot sta prea departe de fiinţele dragi.

NU UITA! În această toamnă, la Antena 1, începe show-ul "Ham talent"!

Paula Abdul - Sursa foto: hepta.ro

Gerard Butler - Sursa foto: hepta.ro

„Acest show avea nevoie de un translator priceput, iar eu sunt unul dintre puținii oameni care pot vorbi cu animalele”, glumește Liviu Vârciu, foarte încântat de faptul că, în această toamnă va prezenta la Antena 1 „Ham talent”, un show cu pedigree de vedetă.

Oricine merită o șansă la celebritate, fie că este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blană sau pene. Cei care și-au înnebunit deja prietenii cu poveștile despre cât este de extraordinar necuvântătorul lor vor fi protagoniștii unui show cu pedigree de vedetă. Antena 1 a căutat animale de companie care să ia piuitul oricărui telespectator care va privi noul show realizat de postul de televiziune din Băneasa. Din cea mai haioasă competiție a necuvântătoarelor nu vor lipsi nici înaripatele, nici patrupedele, pentru că animalele vor face un show să moară capra vecinului.

Stăteau într-o cameră atunci când o fantomă a început să miște un scaun! Totul a fost filmat! (VIDEO)... Ce se întâmplă dacă privești pe cineva în ochi, timp de zece minute! Puțini ar avea curajul să încerce așa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x