Antena Căutare

Vedetele noastre au strălucit de mici! Cum arătau Alina Eremia, Delia, Andreea Bălan şi Dorian Popa în copilărie

Le vedem zi de zi la televizor, le ascultăm şi le fredonăm hiturile, ne inspiră prin look-ul lor impecabil, ajungem să le iubim şi să le urmărim zi de zi postările şi fotografiile de pe Facebook sau Instagram.

Le vedem zi de zi la televizor, le ascultăm şi le fredonăm hiturile, ne inspiră prin look-ul lor impecabil, ajungem să le iubim şi să le urmărim zi de zi postările şi fotografiile de pe Facebook sau Instagram.

Da, sunt ele, vedetele noastre care ne încântă zi de zi! Acum, la maturitate, au devenit fashion-icon-uri şi idoli a mai multor generaţii, dar oare cum arătau în copilărie? Noi am spune că la fel de adorabile, însă vă lăsăm pe voi să le analizaţi ca la carte.

De 1 Iunie, Ziua Copilului, mai mulţi artişti au postat pe paginile lor de Facebook "amintiri din copilărie", imagini care le arată în toată drăgălăşenia lor de altădată.

1. Alina Eremia

Jurata "Next Star", adică fetiţa din partea stânga, era o frumuşică şi jumătate şi îşi eclipsa prietenele încă de pe atunci!

2. Delia

Jurata "iUmor" era la fel de blondă şi zvăpăiată în copilărie, ca şi acum! Ce coşiţe blonde şi ce zâmbet de prinţesă!

3. Andreea Bălan

Viitoarea mămică a fost în lumina reflectoarelor de când era o fetiţă. A scris istorie cu Andre şi şi-a păstrat şarmul de odinioară!

4. Dorian Popa

Juratul "Next Star", adică copilul din stânga, cucerea inimile fetiţelor de mici! Avea alură de Don Juan încă de pe atunci! Băieţelul din stânga are un frate la fel de chipeş!

Un bărbat a cumpărat un banal vas de ceramică, pentru doar trei dolari! Dar în câțiva ani a primit o veste ce a dat fami... Bărbații care se machiază, noua modă în rândul "divelor masculine". Au cucerit toate doamnele și domnișoarele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x