Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Veninul albinelor ar putea inlocui popularul Botox

Unul dintre secretele tineretii fara batranete se ascunde in acul albinelor. Veninul lor are aceleasi efecte miraculoase asupra tenului si ar putea inlocui popularul Botox, cred specialistii.

Noua Zeelanda ar putea deveni, in curand, taramul tineretii fara batranete. Astfel, apicultorii de aici au posibilitatea de a-si extinde afacerile.

In Noua Zeelanda, sezonul recoltei tocmai a inceput. Aliston Aklein, un apicultor din Christchurch, isi va verifica stupurile la fiecre doua saptamani pentru a colecta pretiosul venin.
Un singur gram de venin se obtine de la 10-15.000 de albine si costa in jur de 350 de dolari. Expertii spun ca merita fiecare ban, avand in vedere efectele imediate ale cremelor pe baza de venin de albine asupra tenului.

Veninul de albina pacaleste pielea sa produca colagen si elastina, iar acestea ofera fermitate.

Exista si dermatologi care nu numai ca nu sunt convinsi de efectele benefice ale cremei pe baza de venin de albine, dar spun ca este un produs alergen care poate dauna tenului.

Asta nu a fost o piedica pentru ca vanzarile cremelor sa creasca in ultima perioada, dupa ce din ce in ce mai multe persoane au preferat sa renunte la injectiile cu toxina botulinica in favoarea unui tratament alternativ.

Recomandari