Căutare Live

Veste URIAȘĂ! Acum poți primi o CASĂ fără niciun ban! Singura condiție pusă de autorități

Dacă vrei să-ți cumperi o casă, atunci trebuie să știi că o poți face GRATIS, profitând de o situație pe care puțini o anticipau în urmă cu ceva timp

Dacă vrei să-ți cumperi o casă, atunci trebuie să știi că o poți face GRATIS, profitând de o situație pe care puțini o anticipau în urmă cu ceva timp.

Multe localități sunt de vanzare în Spania, dar situația a devenit atât de disperată încât sunt oferite cu totul, fără niciun ban în schimb. Primarul din Cortega, de exemplu, oferă gratuit o parte din localitatea sa, cu tot cu case.

Gratis. Cine le ia trebuie doar să promită că va renova cele 12 case aflate în ruină, pentru a păstra viu acest loc superb”, spune primarul, conform aktual24.ro.

Printre „clienții” vizați se numără pensionari britanici, un indian care ar vrea să deschidă acolo un centru yoga sau un american care ar înființa o școală de limba engleză.

BOMBĂ! Un miliardar român a recunoscut că este HOMOSEXUAL! Soția a cerut imediat divorțul... FOTO: S-a mutat într-o cameră de cămin și a găsit un loc secret în perete! Ce ascunsese acolo un fost student...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri