Antena Căutare

Veşti proaste pentru fosta doamnă Columbeanu. Prietena Monicăi Gabor ar putea ajunge la închisoare!

Una dintre cele mai vechi prietene ale Monicăi Gabor are probleme mari cu legea şi ar putea ajunge ani grei după gratii.

Una dintre cele mai vechi prietene ale Monicăi Gabor are probleme mari cu legea şi ar putea ajunge ani grei după gratii.

Este vorba despre Elena Duţă, cea care în urmă cu mai bine de zece ani îi lua apărarea fostei doamne Columbeanu în teribilul scandal de proxenetism în care a fost târâtă de Dinu Damaschin. Elena, soţia unui celebru interlop, locotenent al temutului Ioan Clămparu, povestea, la momentul respectiv: "Săraca Monica era băgată în patul unor personalităţi din Bacău, care erau apoi şantajate de Dinu Damaschin pentru că acceptau relaţii cu o minoră! (...)Eu personal am văzut-o pe Monica bătută de Dinu Damaschin. Le bătea pe fete doar cu genunchii în gură. Monica a fugit de la el după ce nu a mai suportat să fie bătută!", scrie Spynews.

Acum, Elena Duţă este cea care are probleme mari cu legea. Ea este acuzată, alături de alte 17 persoane, de constituirea unui grup infracţional organizat care elibera fişe medicale pentru obţinerea permisului de conducere unor persoane bolnave.

El este cel mai tatuat om din lume: o tumoră cerebrală i-a schimbat total viaţa şi l-a transformat în... Zombie Boy. Pov... Foto! Ochii ei albaştri au cucerit o lume întreagă! "Este ca un înger de frumoasă". Ce meserie are micuţa la d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x