Antena Căutare

Vezi ce obiecte inedite isi uita turistii in camerele de hotel!

Femeile de serviciu din hoteluri gasesc tot felul de obiecte lasate in camere de turistii uituci. Grabiti sa se intoarca acasa, multi isi uita diverse obiecte, de cele mai multe ori sub pat, in spatele unei usi, pe jos, in sertarul biroului sau pe balcon.

130 de sefi de hoteluri au participat la un sondaj citat de revista Income in urma caruia s-a alcatuit un top al obiectelor uitate in camerele de hotel.

1.Incarcatorul de telefon. Reprezinta 68% dintre obiectele uitate de turisti. De cele mai multe ori, incarcatorul este uitat sub perna, printre pernele canapelei sau cearceafurile de pe pat.

2.Haine sau sosete. In jur de 21% dintre turisti pleaca din hotel fara o soseta sau un maieu. Si pantofii sunt la fel de neglijati. Cameristele ii gasesc pe ultimul raft al sifonierului sau dupa usa.

3.Reviste. Nimeni nu isi doreste sa mai ia la plecare ziarele si revistele cumparate in timpul vacantei, asa ca angajatii hotelului raman cu materiale de citit.

4.Ochelari. 78% dintre clientii hotelurilor isi uita in camera ochelarii de vedere.

5.Placa dentara. 15% dintrte persoanele participante la sondaj au declarat ca au gasit de nenumarate ori placile dentare uitate de clienti.

Foto: flickr.com/digiart2001

Telescopul Hubble a fotografiat cea mai indepartata zona a Universului... Eunucii traiau mai mult decat restul barbatilor. Afla aici de ce!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x