Antena Căutare

Vezi ce zodie esti, in horoscopul arboricol!

Zodiacul arboricol provine din traditiile celtice, fiind creat de preotii celti. Acest zodiac este format din 21 elemente, adica 21 arbori, aflate in stransa legatura cu gradele solare. Afla mai jos care zodie dintre cele 21 te reprezinta!

Alunul (22-31.03, 24.09-3.10)




Artarul (11-20.04, 14-23.10)

Persoane prin excelenta cerebrale, cei nascuti sub semnul Artarului sunt mereu preocupati de ceea ce se intampla in jurul lor, cautand sa fie mereu cu un pas inaintea celorlalti. Organizati, cu o mare capacitate de efort si inteligenti, ei reusesc sa devina competenti in aproape orice domeniu. Timizi, interiorizati si cam lipsiti de originalitate, ei se lasa uneori in voia impulsurilor.

Bradul (5-14.07, 2-11.01)

Retrasi, enigmatici, glaciali, inteligenti si cu inclinatii spre misticism, cei nascuti sub acest semn pot fi greu de descifrat de catre ceilalti. Analisti fini, ei isi aleg cu mare atentie activitatile in care se implica. Cand se indragostesc, isi pierd capul, se rup de ritmul lor obisnuit si pot trece cu usurinta de la o extrema la alta.

Carpenul (4-13.06, 2-11.12)

Persoane inteligente si idealiste, nativii acestei zodii tin cu tot dinadinsul sa se incadreze pe deplin tiparelor traditionale. In dragoste, desi adesea par neimplicati si superficiali, sunt credinciosi partenerului si pun mare pret pe reciprocitate.

Castanul (15-24.05, 13-21.11)

Cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane pragmatice, responsabile, cu un dezvoltat simt al datoriei, care ii face neiertatori fata de cei care nu respecta regulile scrise sau nescrise. Impulsivi si adesea lipsiti de tact, au "talentul" de a intra in tot felul de neintelegeri, lovindu-se de dezaprobarea celor din jur.

Chiparosul (26.07 - 4.07, 25.01-3.02)

Mari iubitori ai naturii si dornici sa aiba o viata tihnita, senina, multi dintre nativii acestei zodii viseaza sa locuiasca in mediul rural. Loialitatea si calmul care ii caracterizeaza ii fac buni familisti si prieteni. Desi sunt usor lenesi si cam detasati de lume, compenseaza printr-o capacitate mare de adaptare.

Curmalul (9-18.02, 14-23.08)

Datorita optimismului debordant cu care au fost inzestrati si increderii in propriile convingeri, cei nascuti in aceasta zodie reusesc adesea in ceea ce si-au propus. Desi par foarte increzatori in fortele proprii, sunt foarte sensibili la parerile celor din jur. Iubesc luxul si nu sunt egoisti, ci, dimpotriva, isi rasfrang cu generozitate bunastarea asupra prietenilor.

Fagul (22.12)

Nativii acestei zodii sunt foarte preocupati de propria persoana, incepand cu interesul fata de vestimentatia lor si terminand cu dorinta de a se pastra vesnic tineri. Inteligenti si in multe cazuri talentati, ei au ambitii mari, adesea realizabile. Sunt generosi, dar se feresc in permanenta de risipa.

Marul (25.06-4.07, 23.12-1.01)

Generosi, sarmanti si amabili fata de ceilalti, nativii acestui semn nu sunt nici pe departe atat de naivi cum par. Din contra, sunt niste intelepti care stiu foarte bine cand si ce sa ia din viata.

Maslinul (23.09)

Cei nascuti sub acest semn se disting prin mult echilibru interior si prin capacitatea de a convietui in armonie cu ceilalti. Blanzi si generosi, isi castiga respectul prin actiunile lor si ajung sa fie iubiti si apreciati de multa lume. Nu sunt gelosi si nu-si sufoca partenerul.

Nucul (21-30.04, 24.10-12.11)

Atragatori si cu gusturi rafinate, nativii acestui semn sunt cam artificiali si lipsiti de spontaneitate. Modul lor contradictoriu de a actiona ii face sa para capriciosi si inconsecventi. In dragoste, sunt adesea imprevizibili, dar fideli si generosi si intotdeauna foarte captivanti.

Pinul (19-28.02, 24.08-2.09)

Nativii acestei zodii sunt persoane hotarate, rezistente, cu o vointa de fier si nu se abat niciodata de la calea pe care si-au propus sa o urmeze. In dragoste, sunt impetuosi, pasionali si uneori cam imprudenti, putand lua decizii pe care sa le regrete mai tarziu.

Plopul (1-14.03, 5-13.08, 4-8.02)

Dotati cu o inteligenta mereu vie si cu mult bun-simt, ei vor trece prin viata cu mult calm, desi nu vor fi feriti de accidente si de incercari. In dragoste, sunt firi prea independente si prea sensibile pentru a-si gasi fericirea in casnicie.

Salcia (1-10.03, 3-12.09)

Nativii acestui semn sunt melancolici si au o anumita lentoare in actiuni, care ii face foarte atragatori in fata unora. Desi par neajutorati, nu este deloc asa, pentru ca stiu sa-si ia soarta in maini cu hotarare si uneori chiar cu duritate. In dragoste, sunt senzuali si romantici, dar inconsecventi.

Scorusul (1-10.04, 4-13.10)

Cei nascuti sub semnul Scorusului sunt sensibili, draguti si foarte fermecatori. Sunt altruisti si incearca mereu sa le satisfaca celorlalti doleantele pana in cele mai mici cerinte. In dragoste, sunt exigenti si nu revin niciodata asupra hotararilor atunci cand sunt raniti.

Smochinul (14-23.06, 12-21.12)

Nativii acestei zodii nu impresioneaza prin aspectul fizic, ci mai degraba printr-o personalitate aparte. Ei au excelente calitati pragmatice si isi pot intemeia o situatie materiala infloritoare. Pe plan afectiv, isi doresc o persoana nonconformista, dezinhibata.

Stejarul (21.03)

Cei nascuti sub semnul Stejarului sunt persoane conservatoare, adesea rigide, pentru care notiunea de tact este una necunoscuta. Cu toate astea, nu sunt indiferenti la suferintele altora. Sunt vesnic indragostiti si mereu la prima vedere.

Mesteacanul (24.06)

Activi, lipsiti de prejudecati si cu o perspectiva larga asupra vietii, Mestecenii detesta sa fie sacaiti cu tot felul de amanunte meschine. Sunt foarte inteligenti si au o imaginatie de nestavilit. In dragoste, sunt pasionali si sentimentali, fara a deveni insa patetici.

Teiul (11-20.03, 13-22.09)

Firi ordonate si pragmatice, ei se adapteaza cu usurinta la orice mediu. Totusi, aspira la confort si vor face tot ce le sta in putere pentru a-si asigura o existenta linistita, la adapost de orice surpriza neplacuta. Copiii sunt o realizare foarte importanta pentru Tei. In consecinta, le vor acorda toata atentia lor.

Ulmul (15-25.07, 12-24.01)

Cei nascuti sub acest semn sunt persoane placute, cu un farmec natural. In relatiile cu ceilalti, le place sa domine si, desi loiali si de incredere, au tendinta de a hotari in numele altora. In dragoste, sunt temperamentali, foarte atractivi si sinceri.

FOTO: astrologyhoroscop.com

VIDEO! O pisica este de neoprit: Se strecoara pe sub usa cu piciorul bandajat... VIDEO! Culmea cersitului in Anglia: Manechin cu chipul reginei Elisabeta a II-a imbracat in zdrente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x