Antena Căutare

Cum arata cel mai scump apartament din New York

Bijuteria imobiliara ocupa etajele 73, 74 si 75 ale unui zgarie nori din centrul New York-ului. Principalul atu este, insa, privelistea. Toate cele trei etaje pe care se intinde apartamentul sunt inconjurate de terase. Singurul lucru care pare sa ii lipseasca luxosului apartament este un cumparator.

Aceasta este privelistea de care va puteti bucura in cel mai scump apartament care a fost vreodata scos la vanzare in New York. Dar nu este singura. Terasele inconjoara apartamentul care se intinde pe trei etaje si va garateaza o priveliste panoramica, la 360 de grade.

Pe scurt, o priveliste de milioane de dolari. Asta promite apartamentul amplasat in cel mai scump cartier al New York-ului, Manhattan. Reporterii CNN au obtinut un tur in exclusivitate al imobilului de 100 de milioane de dolari. Are sase dormitoare, 9 bai, sala de conferinte si chiar o crama.

Pentru 100 de milioane de dolari, evident, ca sa urci la al doilea si al treilea etaj, ai propriul lift. Asa ajungi la dormitorul mare care se afla chiar in varful zgarie norului.

Proprietarul a cumparat si renovat apartamentul cu aproape 10 milioane de dolari. Iar acum spera sa il vanda de 10 ori mai scump.

Presedintele SUA, catre NASA: Anuntati-ma daca gasiti martieni! ... Blondele, ciorba de burta si carnatii vor deveni istorie in 90 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x