Antena Căutare

Vezi cele mai bizare legi din lume!

Fiecare tara are propriile legi, insa unele sunt mai neobisnuite decat altele. Vezi mai jos o selectie a celor mai bizare si inedite legislatii!

1. Singapore

In efortul de a pastra orasele cat mai curate, statul Singapore a emis in 1992 o lege prin care mestecatul gumei este interzis. Asa ca locuitorii din Singapore trebuie sa se multumeasca cu mentosane si bomboane.

2. Amsterdam, Olanda

O curioasa neconcordanta intalnim si in legislatia din Amsterdam. Conform acesteia, fumatul de tutun in spatii publice este complet interzis, in schimb insa, cel de cannabis este permis. Cat de ciudat, nu?

3. Florida, USA

Fetele tinere, libere, disponibile si amatoare de senzatii tari, trebuie sa aiba grija, mai ales daca se afla in Florida. De ce? Pentru ca cele care sunt necasatorite si sar cu parasuta in zilele de duminica, pot ajunge la inchisoare.

4. Elvetia

Intr-un mod bizar, in Elvetia nu ai voie sa tragi apa la toaleta dupa ora 22.00. Mai mult chiar, este impotriva legii ca barbatii sa urineze stand in picioare mai tarziu de ora 22.00.

5. Eboly, Italia

Cei proaspat casatoriti si aflati in luna de miere ar fi mai bine sa evite orasul Eboly, din Italia. De ce? Pentru ca aici, sarutatul intr-un vehicul in miscare poate fi amendat cu pana la 500 de euro.

6. Capri, Italia

Localnicii din Capri tin foarte mult la linistea lor. Astfel, un cuplu a fost recent arestat pentru ca a purtat o pereche de flip-flopi excesiv de zgomotosi.

7. Alabama, SUA

O lege evidenta, insa cu atat mai mult stupida: Este ilegal sa conduci legat la ochi.

8. Dubai, Emiratele Arabe Unite

Desi este unul dintre locurile preferate pentru vacante exotice, in Dubai nu este permis sa te saruti in public.

Sursa: Telegraph.co.uk

Intr-o scoala din Oregon a fost interzis dictionarul... FOTO! Vezi cele mai interesante si bizare fotografii cu pasari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x